25/02/2009    Νέα έκδοση V3.02 του Pegasus e-elite!Εξελιχθείτε!

H εκδοση V3.02 του Pegasus e-elite είναι πλέον γεγονός και συνοπτικά περιέχει τις παρακάτω αλλαγές - προσθήκες που θα σας βοηθήσουν τόσο στην διαχείριση της διαδικτυακής σας εφαρμογής όσο και στην βελτίωση της εικόνας του site σας!


14/02/2009
1. Όλες οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα απο τις νέες πλήρως παραμετροποιήσιμες επιλογές του Admin! Αποκτήστε ένα site προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες! Μπορείτε πλέον να αλλάξετε την εικόνα του site σας εμφανίζοντας τα προϊόντα με τον τρόπο που εσείς θέλετε!

2. Δημιουργήθηκε Βanner Νέων Αφίξεων! Με την είσοδο του επισκέπτη σε μία κατηγορία προϊόντων εμφανίζονται τα 5 τελευταία προϊόντα που έχουμε καταχωρήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία στα δεξιά του site. Έτσι ο επισκέπτης ενημερώνεται αυτόματα για τα νέα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να κάνει αναζητήσεις και περαιτέρω περιήγηση μέσα στο site!

3. Δημιουργήθηκε νέο είδος Βanner Menu Προϊόντων (Υποομάδα-Οικογένεια-Υποοικογένεια). Tο νέο αυτό είδος banner εμφανίζει οριζόντια στο site τις κατηγορίες των προϊόντων και μόνο αν επιλέξουμε κάποια κατηγορία εμφανίζονται αριστερά σε λίστα οι υποκατηγορίες, οι οικογένειες και οι υποοικογένειες αν υπάρχουν.

16/02/2009
4. Προστέθηκαν Mέθοδοι Τabs στο είδος ώστε να μπορούμε να εμφανίζουμε όσες καρτέλες πληροφοριών θέλουμε για τα προιόντα στο site μας, να τους δίνουμε τα ονόματα που επιθυμούμε καθώς και να καθορίζουμε τη σειρά εμφάνισης των tabs στην παρουσίαση του προϊόντος!

5. Προστέθηκαν Κατηγορίες Tεχνικών Χαρακτηριστικών! Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων σας σε κατηγορίες εύκολα και γρήγορα και να τα ανεβάζετε αυτόματα στο site της επιχείρησης σας!

17/02/2009
6. Προστέθηκε η δυνατότητα  το Unique Selling Point κάθε προϊόντος που καταχωρούμε στην αποθήκη ,να εμφανίζεται στην λίστα προϊόντων και σε κάθε προϊόν ξεχωριστά παραμετρικά μέσα από τις βασικές παραμέτρους της εφαρμογής του site.

7. Βελτιώθηκε η διαδικασία κατά την οποία ορίζουμε τις σελίδων στις οποίες θέλουμε να εμφανίζονται κάποια banner καθώς προστέθηκαν κατηγορίες συνδέσμων. H διαδικασία ολοκληρώνεται πλέον πολύ πιο εύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

25/02/2009
8.  Δημιουργήθηκε Checkbox Σύγκρισης για πιο εύκολη και γρήγορη επιλογή των προϊόντων που θέλουμε να συγκρίνουμε. Πλέον μπορούμε να κλικάρουμε μαζικά όλα τα προϊόντα που θέλουμε να συγκρίνουμε και μετά να επιλέξουμε για σύγκριση.

9. Προστέθηκε νέα παράμετρος $list_first=1! Εάν επιλέξουμε την συγκεκριμένη παράμετρο τότε με την επιλογή κάθε κατηγορίας προϊόντων στην πρώτη σελίδα θα εμφανίζονται τα προϊόντα της κατηγορίας που βρίσκονται σε προσφορά και όχι όλη η λίστα. Στις επόμενες σελίδες εμφανίζεται και πάλι κανονικά η λίστα!

10. Σε κάθε κατηγορία των Τεχνικών Χαρακτηριστικών προστέθηκε επιλογή ταξινόμησης των διαφόρων κειμένων που καταχωρούνται ώστε αυτά να εμφανίζονται με τη σειρά που εσείς επιλέγετε στο site σας το ένα κάτω από το άλλο.

11. Προστέθηκε και η δυνατότητα καταχώρησης Αγγλικού USP (Unique Selling Point). Έτσι τα προϊόντα σας μπορούν πλέον να έχουν μοναδικό σημείο πώλησης και στην αγγλικά σας Ιστοσελίδα!