28/05/2014    Νέες Δυνατότητες στο Pegasus e-Hotel Web App-Η 1η επιλογή Web ERP για το Κλάδο των Ξενοδοχείων!

Το Pegasus e-Hotel Web App αποτελεί την επιτομή στις λύσεις Μηχανογράφησης για το χώρο των Ξενοδοχείων και των Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Συνιστά μία εξ'ολοκλήρου Web Εφαρμογή που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες και οργάνωση στην Επιχείρηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αριθμού κλινών και δυναμικότητας!

Δύναται να καλύψει τις πρώιμες ανάγκες μικρών μονάδων μέχρι τις πλέον ιδιαίτερες απαιτήσεις μηχανογράφησης των μεγάλων και ευρέως γνωστών Ξενοδοχειακών Μονάδων.  

 

Pegasus e-Hotel Web App

  Η νέα Web εφαρμογή  για το  χώρο του Ξενοδοχείου προσφέρει :

  • Site  Παρουσίασης του Ξενοδοχείου μαζί με on-line booking και on – line πληρωμές (Δυναμικό site). Οι δυνατότητες του CMS είναι οι ίδιες με αυτές που προσφέρουν οι πιο κλασικές λύσεις, π.χ. μπορούμε να προσθέσουμε plugins κτλ ΕΝΩ παρέχει ταυτόχρονα τα παρακάτω σαν Web ERP:
  • Πλήρη Διαχείριση Front Office + Back Office 
  • Διαχείριση Πελατών, Οικονομικές Καρτέλες, Έκδοση Παραστατικών, Συμβόλαια με Τουριστικά Πρακτορεία, Group Κρατήσεων κοκ

 

 Νέες Προσθήκες - Νέες Ευκαιρίες Πώλησης 

Η λύση ουσιαστικά χτίζεται στα μέτρα του Πελάτη καθώς μπορεί να ενσωματώνει πρόσθετα modules με πολύ χαμηλό κόστος επένδυσης.  

Η Μαζική Τιμολόγηση έρχεται ως προσθήκη στη Διαχείριση των Συμβολαίων με τα Τουριστικά Πρακτορεία / Γραφεία καθώς επιτρέπει να γίνει μία Τιμολόγηση για ένα πλήθος διαμονών που έχουν έρθει στο Ξενοδοχείο μέσω συγκεκριμένου Γραφείου και βάσει συγκεκριμένων τιμών όπως αυτές έχουν καταχωρηθεί στο Συμβόλαιο.  

Με την έκδοση του Μαζικού Παραστατικού, μπορείτε να έχετε ακόμα καλύτερη οργάνωση της Οικονομικής Διαχείρισης της Μονάδας σας. 

Παρακολουθήστε τη Video Παρουσίαση για τη Μαζική Τιμολόγηση

Μηχανογραφήστε Σωστά - Οικονομικά - Αξιόπιστα

 

 

Η δημιουργική ομάδα της ΤΕΣΑΕ επικεντρώνεται στη περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής Pegasus e-Hotel Web App. Η ανατροφοδότηση των πληροφοριών από τους Συνεργάτες του Δικτύου αποτελεί σημαντικό εργαλείο για το σχεδιασμό και τη παραγωγή νέων δυνατοτήτων που πρόστίθενται στην Εφαρμογή μέσα από τις Αναβαθμίσεις (Updates). 

Η Εφαρμογή Pegasus ως ένα γνήσιο Web ERP ενσωματώνει εντυπωσιακές λειτουργίες που αποσκοπούν στην ευκολότερη και γρηγορότερη διαχείριση των Εργασιών Front Office & Back Office. Επιπλέον, τα διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ Pegasus Hermes Templates εμπλουτίζονται συνεχώς  ώστε το κάθε Ξενοδοχείο να έχει το Site on-line Κρατήσεων που επιθυμεί!

Παρακολουθήστε τις σχετικές Video Παρουσιάσεις με τις Δυνατότητες του Pegasus Web ERP:

Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για την Επίδειξη των Εφαρμογών!

 Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το Portfolio της ΤΕΣΑΕ ή να ενταχθείτε στο Δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών πατήστε εδώ

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube