04/02/2015    Νέες Εγκαταστάσεις με το Pegasus Γεωπόνος ERP-Νέο ενδιαφέρον για την Συνταγογράφηση!

Το Pegasus Γεωπόνος ERP αποτελεί τη κορυφαία επιλογή για μεγάλο αριθμό Γεωπόνων & Καταστημάτων Αγροτικών Εφοδίων. Αν και συνιστά τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των Εφαρμογών Pegasus, έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη  του Κλάδου. Οι δείκτες πωλήσεων μαρτυρούν την ανάγκη που υπάρχει για μία σωστή Εφαρμογή Μηχανογράφησης, η οποία παράλληλα θα πληρεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις  για τη διαχείριση των Φυτοφαρμάκων.  

Αποκτήστε Νέους Πελάτες και Άρτιες Εγκαταστάσεις Μηχανογράφησης με: 

Pegasus Γεωπόνος ERP  

Δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο

Η Εφαρμογή καλύπτει :

  • την ολοκληρωμένη Εμπορική Διαχείριση της Επιχείρησης
  • την ΑΜΕΣΗ αποστολή και καταχώρηση των σχετικών στοιχείων απευθείας στο site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορούν στα παραστατικά Πώλησης. 
  • τη Διαχείριση των Αγροτεμαχίων - Καλλιεργειών - Αιτιών και Χορηγούμενων Σκευασμάτων.  
  • τις Συνταγές Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ σχεδιάζει και παράγει Εφαρμογές Μηχανογράφησης για Εξειδικευμένους Επιχειρηματικούς Κλάδους από το  1984 - Επιλέξτε ΕΠΩΝΥΜΕΣ λύσεις & Εγγυηθείτε στους Πελάτες σας την αποτελεσματικότητα της Εφαρμογής που προσφέρετε! 

Γιατί  να  προσεγγίσετε ΤΩΡΑ τους Γεωπόνους ;

Γιατί υπάρχει ανάγκη για Μηχανογράφηση του συγκεκριμένου Κλάδου όπως επιβάλλουν οι υποχρεώσεις βάσει της σχετικής Νομοθεσίας  4036/2012

Γιατί είναι μία αγορά με μηδενικό ανταγωνισμό που έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε. 

Γιατί είναι σημαντικός ο αριθμός των Επιχειρήσεων και των Συνεταιρισμών αλλά και  των Γεωπόνων που πραγματοποιούν Πώληση Φυτοφαρμάκων επομένως αξίζει να επενδύσετε το χρόνο και τη προσπάθειά σας

Γιατί Pegasus Γεωπόνος ERP;

Το Pegasus Γεωπόνος ERP αποτελεί την επιτομή στο Εξειδικευμένο Λογισμικό καθώς απευθύνεται στο σύγχρονο επαγγελματία γεωπόνο.  Παρακολουθήστε τη παρακάτω Video Παρουσίαση και ανακαλύψτε τις νέες προσθήκες  στην εφαρμογή ώστε να προσφέρετε ακόμα περισσότερα στους υποψήφιους πελάτες σας. 

Κατεβάστε το demo 

Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία on-line επίδειξη της Εφαρμογής!