10/04/2009    ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ v3.03 TOY Pegasus e-elite!

Νέες προσθήκες στην έκδοση V3.03 του e-elite με νέες δυνατότητες προσαρμοσμένες σε αυτά που εσείς μας ζητήσατε!
Αλλαγές για μέγιστη ευχρηστία στις διαθεσιμότητες των προϊόντων, την διαδικασία της παραγγελίας, την κοστολόγηση των μεταφορικών εξόδων!

Νέες δυνατότητες στους πελάτες μας στους τρόπους πληρωμής και στις οικονομικές τους συναλλαγές με την επιχείρησή σας! Διαχείριση της οικονομικής τους καρτέλας, εκτύπωση παραστατικών με ηλεκτρονική υπογραφή!

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα παρακάτω

r006
----
 
1. Προστέθηκε η διαθεσιμότητα σε όλους τους υπάρχοντες αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και αν δεν υπάρχει κίνηση σ'αυτούς. Πλέον εμφανίζονται δηλαδή όλα τα καταστήματα και αν υπάρχει ή όχι το προϊόν σε κάθε ένα από αυτά.

2. Αλλάξαμε τα λεκτικά διαθεσιμότητας έκτος από το "Από ήμερες"  να έχουν και το "Από υπόλοιπη ποσότητα". Έτσι η διαθεσιμότητα δεν εμφανίζεται ανάλογα με τις ημέρες παράδoσης από τον προμηθευτή αλλά από την υπόλοιπη ποσότητα που υπάρχει διαθέσιμη στην αποθήκη. Ιδιαίτερα χρήσιμη επιλογή αν το κατάστημά μας διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους και δεν χρειάζεται να δηλώσουμε ημέρες παράδοσης προμηθευτή αλλά και πιο φιλική παρουσίαση της διαθεσιμότητας του προϊόντος για τον επισκέπτη του site.

3. Έγιναν αλλαγές στον τρόπο κοστολόγησης των μεταφορικών εξόδων! Πλέον αν ο τρόπος μεταφοράς που επιλέγει ο πελάτης του e-shop μας έχει συμπληρωμένα και άλλα επιπλέον κόστη (κόστος 2 , κόστος 3 ), εμφανίζονται κατά την επιλογή με τα λεκτικά που έχουν οριστεί στον τρόπο μεταφοράς,  και στο τελευταίο βήμα τα κόστη αθροίζονται. Για παράδειγμα στον τρόπο μεταφοράς με Courier μπορεί να υπάρχουν και επιπλέον κόστη όπως το κόστος της αντικαταβολής ή το κόστος παράδοσης Σαββάτου, τα οποία αν επιλεγούν απ' τον πελάτη προστίθενται στο συνολικό ποσό του κόστους μεταφοράς.

4. Προσθέσαμε στις Βασικές Παραμέτρους της εφαρμογής ένα πεδίο που καθορίζει το πλήθος των προϊόντων που θέλουμε να εμφανίζονται στην λίστα με τα προϊόντα μας. 

5. Άλλαξαν όλα τα banner να έχουν την class _lf & _rg, δηλαδή πρστέθηκε επιπλεόν δυνατότητα τροποποίησης του εικαστικού όλων των banner.

r007
----
 
1. Εμφανίσαμε την οικονομική καρτέλα του κάθε πελάτη. Έτσι οι πελάτες του διαδικτυακού μας καταστήματος είναι σε θέση αφού κάνουν log in να βλέπουν αναλυτικά όλες τις οικονομικές συναλλαγές που είχαν με την επιχείρησή μας.

2. Αν υπάρχει παραστατικό μπορεί πλέον να εκτυπώνεται μέσω Internet! Mε όλα τα στοιχεία και την ηλεκτρονική υπογραφή!

3. Προστέθηκε η επιλογή προηγούμενη σελίδα στην εμφάνιση ενός προϊόντος ώστε να διευκολύνεται η πλοήγηση των χρηστών στο site!

r008
-----
 
1. Αλλάξαμε την πληρωμή με την eurobank ώστε να έχει δόσεις παρόλο που δεν έχει συμπληρωθεί κωδικός είδους για τους τόκους.

2. Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας η εφαρμογή ελέγχει αν υπάρχει η χώρα και ο νομός, αν η χώρα δεν έχει νομούς, τότε δεν βγάζει κάποιο μήνυμα ότι δεν υπάρχει νομός, αλλά προχωράει κανονικά στο επόμενο βήμα. Αν πάλι δεν έχει συμπληρωθέι κάτι από τα απαιτούμενα για την συνέχεια της παραγγελίας βγάζει τα αντίστοιχα μηνύματα που προειδοποιούν το χρήστη.

r009
------
 
1. Προσθέσαμε την δυνατότητα πληρωμής με winbank
 
2. Έγιναν οι απαραίτητες αλλαγλες ώστε ώστε αν το site μας δε είναι σε mode e-shop, αν δηλαδή τα προϊόντα μας εμφανίζονται χωρίς τιμές πριν το log in και επιθυμούμε μια απλή παρουσίαση τους να μην εμφανίζεται και η επιλογή wish list.