22/03/2011    ΝΕΟ περιβάλλον διαχείρισης Pegasus A.D.M.I.N.

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Όλες οι διαδικτυακές εφαρμογές Pegasus (Pegasus e-Experience) διαθέτουν ένα εύχρηστο περιβάλλον Διαχείρισης A.D.M.I.N.

Η ΤΕΣΑΕ εξελίσσει διαρκώς τις Διαδικτυακές Εφαρμογές κάνοντας τες ακόμα πιο λειτουργικές και με περισσότερες δυνατότητες. Η Νέα αναβάθμιση αφορά το περιβάλλον διαχείρισης A.D.M.I.N. και είναι σύμφωνα με τα πρότυπα Web 2.0 βασισμένη στην Βιβλιοθήκη JQuery.

Mε την αναβάθμιση αυτή το περιβάλλον διαχείρισης γίνεται πιο γρήγορο και πιο φιλικό προς το χρήστη.

Μπορείτε να δείτε το Νέο A.D.M.I.N παρακολουθώντας το Video.

H αναβάθμιση αυτή αφορά όλες τις Διαδικτυακές Εφαρμογές Pegasus:

 • e-Commerce
  Ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ικανό να αυξήσει τη κερδοφορία της επιχείρησής σας! Η εξέλιξη κάθε σύγχρονης εμπορικής επιχείρησης!

 • e-Business
  Μια πλήρως διαδραστική ιστοσελίδα, με λεπτομερή παρουσίαση των προϊόντων σας. Όλοι οι συνεργάτες σας μετά από login μπορούν να αναζητήσουν χρήσιμες πληροφορίες, τιμές, συμβάσεις κλπ

 • Business Portal
  Μια διαδικτυακή εφαρμογή για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν.

 • Market Portal
  Αποτελεί μια διαδικτυακή εφαρμογή για Market Portals, δηλαδή μια διαδικτυακή Πύλη ενός επιχειρηματικού κλάδου π.χ. τουρισμός, ΜΜΕ, αθλητισμός κ.α.

 • City Net Portal
  Μια διαδικτυακή εφαρμογή για City Portals δηλαδή για τη δημιουργία της διαδικτυακής Πύλης μιας γεωγραφικής περιοχής.

 • e-Hotel
  Η απόλυτη λύση για κάθε τουριστική επιχείρηση. Λεπτομερή προβολή της επιχείρησης στο διαδίκτυο, on line κρατήσεις, πληρωμές κλπ

 • e-Real Estate
  Μια διαδικτυακή εφαρμογή ειδικά φτιαγμένη για τα Κτηματομεσητικά Γραφεία. Πλήρη παρουσίαση των ακινήτων, εκδήλωση ενδιαφέροντος ακινήτων. Οι ιδιοκτήτες μετά από login μπορούν να ενημερώνουν τα στοιχεία των ακινήτων τους και να ενημερώνονται για την εξέλιξη τους.

 • e-Champion
  Ένα μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες του Γυμναστηρίου. Οι πελάτες σας μπορούν να εξυπηρετούνται 24 ώρες το 24ωρο! (Ανανέωση της Συνδρομής, Παρακολούθηση του Ιστορικού - δίαιτες, προγράμματα κλπ, Πληρωμές, Απόδειξεις, Ενημέρωση για τις προσφορές και τις Νέες παροχές, Δημοσκοπήσεις)

 • e-School
  Μια δυναμική παρουσία του σχολείου σας στο διαδίκτυο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μετά από login να συνδέονται και να πραγματοποιούν τις υπηρεσίες που τους αφορούν (βαθμοί, σημειώσεις, δίδακτρα, τεστ, ύλη).

 • e-Service
  Μια πρωτοποριακή λύση για το σύγχρονο συνεργείο. e-shop των ανταλλακτικών σας, μείωση του κόστους αποθήκης. Οι πελάτες μετά από login μπορούν να ενημερώνονται ακόμα και για τα στοιχεία τους (service, κάρτα καυσαερίου, εργασίες τεχνικού).

Όλες οι διαδικτυακές εφαρμογές Pegasus επικοινωνούν αμφίδρομα με τη Τοπική σας Μηχανογράφηση!

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αναβαθμίσεις που έγιναν σε κάθε ένα Pegasus Hermes Module: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑΓΩΝ Pegasus HERMES

Οι χρήστες των Διαδικτυακών Εφαρμμογών Pegasus μπορούν να αναθμίσουν αυτόματα την εφαρμογή τους μέσα από το περιβάλλον Διαχείρισης Pegasus Admin. (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ)

 

Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας ή με οποιονδήποτε πιστοποιημένο συνεργάτη μας!


Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839