23/09/2015    Νέος Τιμοκατάλογος Εφαρμογών Pegasus - Νέα Φιλοσοφία, Ανταγωνιστικότερες Τιμές, Σταθερό Κέρδος!

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού στη Προσφορά Αυγούστου σε συνδυασμό με τη σύγχρονη πραγματικότητα δημιουργούν την απαίτηση για ΑΡΤΙΕΣ λύσεις Μηχανογράφησης που θα δώσουν νέο νόημα στη σχέση ποιότητας - τιμής.  

Στη διαμόρφωση της νέας ΤιμοΛογικής συνεισέφερε η άποψη και η εμπειρία του Δικτύου Πιστοποιημένων Συνεργατών προκειμένου οι Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus να κατακτήσουν ευρύτερο μερίδιο αγοράς θέτοντας στην άκρη ανταγωνιστικές λύσεις.  

Επιλέγω ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ΤΕΣΑΕ γιατί:

 • Υποστηρίζει έμπρακτα τους Πιστοποιημένους Συνεργάτες καθώς η διάθεση των προϊόντων Τεχνολογίας Pegasus γίνεται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου. 
 • Διασφαλίζει το Κέρδος του Συνεργάτη από κάθε εγκατάσταση με σταθερή τιμολογιακή πολιτική, σημαντικές εκπτώσεις & ποσοστά στη Χονδρική.
 • Προτείνει εφαρμογές με τη βέλτιστη σχέση Ποιότητας - Τιμής για να έχετε ακόμα περισσότερα όπλα εναντίον του ανταγωνισμού.  
 • Η καινοτομία & η εξειδίκευση των λύσεων Pegasus δημιουργούν νέες ευκαιρίες πώλησης που ανταποκρίνονται σε νέα target groups.  

Ευνοϊκή Πολιτική για κάθε Υποψήφιο Χρήστη!

Οι Εφαρμογές Pegasus γίνονται πιο πρόσιτες - Το κόστος αρχικής επένδυσης μειώνεται αισθητά - Προσεγγίστε ευρύτερο υποψήφιο πελατολόγιο!

Ισχυρό εργαλείο στα χέρια του Συνεργάτη!

Ενισχύεται το modularity των Εφαρμογών - Ξεκινήστε με χαμηλό κόστος - Σταδιακή ανάπτυξη του μηχανογραφικού έργου κάθε πελάτη -  Μεγιστοποιήστε το κέρδος μέσω της επαναλαμβανόμενης Πώλησης! 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να παραθέσουμε τις βασικές αναπροσαρμογές του Τιμοκαταλόγου που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες:

 • Όλες οι Εφαρμογές Pegasus ERP Start Up διατίθενται στα 600 € *. 

Ενδεικτικά:

Pegasus Estiasi ERP που καλύπτει Ασύρματη Παραγγελιοληψία - Delivery -Take Away με πλήρες Εμπορικό Κύκλωμα μόνο με  600 €! Πατήστε εδώ για περισσότερα

Pegasus ERP  Ολοκληρωμένο Εμπορικό Κύκλωμα με Πελάτες-Προμηθευτές-Πολλαπλούς Αποθηκευτικούς Χώρους-Δαπάνες-CRM-Εκτύπωση ετικετών barcode κ.α.! Ανακαλύψτε εδώ το πιο ολοκληρωμένο κύκλωμα Εμπορικής Διαχείρισης με  600 €!

 • Ισχύει κανονικά η λύση Pegasus μElite με  250 € & Pegasus μElite Retail με Δώρο ΕΑΦΔΣΣ & Thermal Printer - Ανοίξτε πόρτες σε υποψήφιους πελάτες που ήταν μέχρι πρότινος κλειστές στη μηχανογράφηση!
 • Οι Ετήσιες Συμβάσεις Τεχνικής Υποστήριξης για τα Pegasus ERP παραμένουν στα 265 €, ΧΩΡΙΣ περιορισμούς σε Χρήστες/Θέσεις Εργασίας!
 • Η Πολιτική Απόσυρσης -50% παραμένει σε ισχύ με τη διαφορά ότι θα εφαρμόζεται σε λύσεις επιπέδου Pegasus ERP Basic
 • Γνωρίστε τα Νέα Modules των Εφαρμογών & προσαρμόστε τα Pegasus ERP στα μέτρα και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη!
 1. Serial Number -Video Παρουσίαση
 2. Έργα (Projects) - Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του module εδώ
 3. Color Size (Χρώμα Μέγεθος) - Video Παρουσίαση
 4. Phone (Σύνδεση με Τηλεφωνικό Κέντρο) - Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του νέου module εδώ
 5. Παρτίδες (Lots) - Video Παρουσίαση

 

Pegasus Phaethon - Το εργαλείο για το Συνεργάτη!

Το extranet της ΤΕΣΑΕ με την ονομασία Pegasus Phaethon αποτελεί τη βάση για τη διασφάλιση μίας μακράς & κερδοφόρας πορείας με το Δίκτυο Συνεργατών. Με νέο βελτιωμένο responsive περιβάλλον ώστε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε/ οποτεδήποτε στη πληροφορία που σας ενδιαφέρει! Ενημερωθείτε για Τιμές Λιανικής & Χονδρικής, ενσωματωμένα & προστιθέμενα modules, Serial Numbers εγκατεστημένων Εφαρμογών κ.α. Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες όπως παρουσιάζονται εδώ

Νέα Πολιτική Συμβολαίων ΕΣΤΕΣ

Το τμήμα Πωλήσεων της ΤΕΣΑΕ έχει πλέον τη δυνατότητα να αναλάβει για ΕΣΑΣ την ενημέρωση του τελικού πελάτη, την ανανέωση και είσπραξη της Σύμβασης Τεχνικής Υποστήριξης ενώ ΑΥΤΟΜΑΤΑ πιστώνεται η καρτέλα σας με το ποσοστό της προμήθειάς σας! Μία νέα υπηρεσία με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες που θα σας αποφορτίσει από το βάρος της επικοινωνίας και λογιστικής παρακολούθησης των Συμβολαίων ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει το ποσοστό σας για συνεχή & αδιάλλειπτη κερδοφορία! Παράλληλα, ο πελάτης δεν θα συγχέει την υποστήριξη για την Εφαρμογή Pegasus με τις λοιπές υπηρεσίες που του προσφέρετε πχ service.

 

Κατεβάστε το νέο Τιμοκατάλογο εδώ

Ενταχθείτε στο Δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών εδώ

Σημαντικές Πληροφορίες:

 • Οι υπάρχουσες Εγκαταστάσεις ΔΕΝ επηρεάζονται από την προαναφερθείσα αλλαγή. 
 • Ο νέος Τιμοκατάλογος τίθεται σε ισχύ άμεσα.
 • Τα ποσοστά έκπτωσης του Δικτύου Συνεργατών ΔΕΝ διαφοροποιούνται. 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση απευθυνθείτε στον υπεύθυνο Διαχείρισης του Λογαριασμού σας από το Τμήμα Πωλήσεων της ΤΕΣΑΕ.   

*Σε όλες τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν κείμενο ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ  23%