10/11/2000    Ο "ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΑΕ
"Εμπορικό κέντρο στο Internet
Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να έχουν τη δική τους παρουσία στο Internet και να δημιουργήσουν το δικό τους εμπορικό κέντρο με πολύ χαμηλό κόστος.
Η ΤΕΣΑΕ η οποία αναπτύσσει εφαρμογές πληροφορικής με βάση την ελληνική τεχνολογία Πήγασος και διαθέτει το μεγαλύτερο ελληνικό εμπορικό κέντρο (Pegasus Business Center) στο Internet, με περίπου 70.000 εγγραφές στη βάση δεδομένων του, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση να δημιουργήσει το δικό της εμπορικό κέντρο στην περιοχή που εδρεύει η εταιρεία.
±δη λειτουργούν δύο πρότυπα CITY NET - εμπορικοί οδηγοί για τις περιοχές Ζωγράφου και Αμαρουσίου, στα οποία προβάλλονται δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό της περιοχής τους.
Στις διευθύνσεις http://www.zografounet.gr και http://www.marousinet.gr η κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να δει το στήσιμο του site με τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες των επιχειρήσεων, να μάθει τα νέα της περιοχής και να συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής για τη δημιουργία του δικού της εμπορικού κέντρου.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ, η πρώτη εταιρεία τεχνικής πληροφορικής στην Ελλάδα, αναλαμβάνει για τις επιχειρήσεις που είναι χρήστες προγραμμάτων της ελληνικής τεχνολογίας "Πήγασος", ή που θέλουν να γίνουν χρήστες της τεχνολογίας "Πήγασος", να αναβαθμίσει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα έτσι ώστε να "τρέξουν" με τα νέα δεδομένα.
Όλοι οι χρήστες προγραμμάτων της τεχνολογίας "Πήγασος" μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΤΕΣΑΕ στα τηλ. 74.88.705 - 74.88.795 ή στο e-mail:stirixi@tesae.com ή στην κεντρική διεύθυνση http://www.tesae.com και να έρθουν σε επαφή με το ανθρώπινο δυναμικό της ΤΕΣΑΕ, που είναι πρόθυμο να λύσει κάθε απορία."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ