27/08/2014    Παράταση της προσφοράς Pegasus -50% έως 15/9 επειδή το ζητήσατε!Πλήθος Πετυχημένων Πωλήσεων!

Η προσφορά  Pegasus  -50%  βρήκε εξαιρετική ανταπόκριση από το Δίκτυο Συνεργατών ΤΕΣΑΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους  φρόντισαν για τη πραγματική επικοινωνία της προσφοράς σε νέο υποψήφιο πελατολόγιο  ή σε πιο παλιές επαφές που αναζητούσαν μία οικονομική ευκαιρία για να προχωρήσουν με την απόκτηση της δικής τους εφαρμογής Μηχανογράφησης. 

Αν και η αγορά κινήθηκε σε παραδοσιακά αργούς ρυθμούς, το ποσοστό Κέρδους για το τελικό Πελάτη ήταν αυτό που συνέβαλλε στο ανανεωμένο ενδιαφέρον  των Επιχειρήσεων. Οι  νέες εγκαταστάσεις  κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα Επιχειρηματικών Κλάδων ενώ ξεχώρισαν:

  • ο κλάδος της Μαζικής Εστίασης  που αφορά σε Εστιατόρια, Bars και Καφετέριες.  Φέτος, παρατηρήθηκε πολύ έντονα η δυναμική του χώρου της Ασύρματης Παραγγελιοληψίας  και Delivery δημιουργώντας νέες ευκαρίες Συνεργασίας και Πώλησης.  
  • τα Ξενοδοχεία και τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια τα οποία λόγω της πολυπλοκότητας των Συμβολαίων και της Τιμολογικής με τα Τουριστικά Γραφεία, αναζήτησαν λύσεις που τους επιτρέπουν την Οργάνωση της Μονάδας τους καθώς και τη παρακολούθηση όλων των Οικονομικών Συναλλαγών  τους με τους Πράκτορες.  
  • οι Εμπορικές Επιχειρήσεις κυρίως Μικρής και πολύ Μικρής δραστηριότητας οι οποίες φαίνεται να στρέφονται προς τη Μηχανογράφηση με απώτερο στόχο τη παρακολούθηση Εισπράξεων από τους πελάτες τους.

Η εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των Συνεργατών ΤΕΣΑΕ και των Υποψήφιων Πελατών  οδηγεί στη παράταση της μοναδικής προσφοράς : 

 Pegasus© -50% έως  15/9 

Δείτε το Διαφημιστικό Φυλλαδιο

Για μία on-line Επίδειξη των Εφαρμογών επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ πατώντας εδώ  

Γιατί επιλέγουμε Pegasus©; Πώς θα δείξουμε στους Πελάτες μας ότι είναι μία  Πρόταση με Υπεραξία;  

  • Ετήσια Συμβόλαια ανεξαρτήτως αριθμού χρηστών  που συνδέονται στην Εφαρμογή  - Άδεια Χρήσης Multiuser - Μειωμένο Ετήσιο Κόστος 
  • Καθετοποιημένες Λύσεις με μηδενικές ανάγκες παραμετροποίησης - Απαλλαγμένες από "βρεφικά" προβλήματα  - Εμπειρία από το  1984 
  • Δυνατότητα Επικοινωνίας με τα Υποκαταστήματα των Επιχειρήσεων - Ορθότερη Χρήση του λογισμικού Μηχανογράφησης 
  • Αμφίδρομη επικοινωνία με τις Pegasus Web Apps που σας επιτρέπουν να έχετε και e-Shop και πρόσβαση στην Εφαρμογή σας μέσα από το tablet ή το κινητό σας! Κανένας Περιορισμός όπου και αν βρίσκεστε! 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube