13/01/2016    Pegasus ERP & Μηχανογράφηση-H Στρατηγική Επιλογή της σύγχρονης Εταιρίας Πληροφορικής για το 2016!

Pegasus ERP & Μηχανογράφηση-H Στρατηγική Επιλογή της σύγχρονης Εταιρίας Πληροφορικής και το 2016!

Το 2015 αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις για κάθε Επιχειρηματία. Η ΤΕΣΑΕ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που επιτάσσει η νέα πραγματικότητα, προέβη σε ουσιαστικές και κορυφαίας σημασίας αλλαγές προκειμένου να ενισχύσει, να διευρύνει και να διασφαλίσει το Δίκτυο Πιστοποιημένων Συνεργατών (ΔΔΔΥ-Δίκτυο Διάθεσης & Διανομής Υπηρεσιών Τεχνολογίας Pegasus).    

Όπως διαφαίνεται,  η Μηχανογράφηση θα αποτελέσει το κορμό για τη διεκπεραίωση όλων των καθημερινών εργασιών στη Σύγχρονη Επιχείρηση ανεξαρτήτως του μεγέθους ή της δυναμικής που έχει. Το 2016 θα συνεχιστούν οι αλλαγές  που τέθηκαν σε ισχύ το προηγούμενο έτος (βλ. ΜΥΦ) ενώ ετοιμάζονται νέες τροποποιήσεις στο Φορολογικό Καθεστώς που θα αναδείξουν τη Μηχανογράφηση ως τη μοναδική επιλογή για κάθε Επιχείρηση. 

 Pegasus Software-η Στρατηγική επιλογή Συνεργάτη! Κοινό Όραμα & Στόχος για την Επιχείρηση Πληροφορικής!

Καμία επιλογή ΔΕΝ είναι ΤΥΧΑΙΑ!

Οι Συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από την Αμεσότητα - την Προσωπική Επαφή με τους Συναδέλφους /Συνεργάτες - τη Σταθερότητα της Συνεργασίας. 

Η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ από το 1984 επενδύει στη παροχή υψηλού επιπέδου Μηχανογραφικών Υπηρεσιών με τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus. Επενδύει στην Ανάπτυξη & Βελτιστοποίηση των λύσεων που παρέχει ενώ ταυτόχρονα οραματίζεται το επόμενο βήμα για την Ελληνική Επιχείρηση ώστε να εγγυηθεί τη βιωσιμότητα  και τη κερδοφορία της.

Ακριβώς λόγω της σημασίας και της αξίας του Μηχανογραφικού Έργου, η ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ δεσμεύεται στη παροχή Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσιών στις Εταιρίες Πληροφορικής που ανήκουν στο Δίκτυο Διάθεσης & Υποστήριξης Εφαρμογών Τεχνολογίας Pegasus. Η υποστήριξη των Συνεργατών συνιστά προτεραιότητα ενώ ταυτόχρονα επενδύουμε στην ποιοτική εμπειρία που απολαμβάνει ο τελικός Χρήστης και Πελάτης Λιανικής.  

Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα το 2016 & Επιλέξτε Pegasus

Ενταχθείτε και ΕΣΕΙΣ στο Πιστοποιημένο Δίκτυο Pegasus συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ

Δείτε το Τιμοκατάλογο Λιανικής εδώ

Γιατί να μας επιλέξετε:  

 • Με 30 Καθετοποιημένες Λύσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες Μηχανογράφησης που έχει ένας Επιχειρηματικός Κλάδος  πέραν της κλασικής εμπορικής Διαχείρισης
 • Κανένας περιορισμός σε Θέσεις Εργασίας/ Αριθμό Χρηστών! Χαμηλά Ετήσια Κόστη Συντήρησης ώστε να εξασφαλίζεται η ανανεωσιμότητα των Συμβάσεων
 • Ελάχιστος Χρόνος Εγκατάστασης και Παραμετροποίησης των Εφαρμογών- Επενδύστε ΕΞΥΠΝΑ το χρόνο σας και επεκτείνετε το Πελατολόγιό σας δίχως να αναλώνεστε σε προγραμματισμό και πειραματισμούς!
 • Άνοιγμα σε νέες αγορές ακολουθώντας τις τάσεις & τις ανάγκες της αγοράς, χωρίς καθυστέρηση & με αξιόπιστες λύσεις! Οι ευκαιρίες Πώλησης δεν περιμένουν! (Pegasus Γεωπόνος ERP, Pegasus e-Hotel Web App με Channel Management, Pegasus Web ERP κτλ)
 • Εύκολη Εκπαίδευση του αρχάριου Χρήστη-Φιλικότητα στο σχεδιασμό για μία ευχάριστη εμπειρία με Άμεση Απόδοση Έργου
 • Γέφυρα με τα πιο δημοφιλή λογιστικά προγράμματα - Πλήρης κάλυψη των λογιστικών απαιτήσεων 
 • Άμεση Διασύνδεση με Ταμειακά Συστήματα - Εκτυπωτές - Φορολογικούς Μηχανισμούς - Barcode Scanners κτλ 
 • Συνεχής Ποιοτικός Έλεγχος και Διασφάλιση της ορθής Λειτουργίας μέσω on-line αναβαθμίσεων.  
 • Αμφίδρομη Επικοινωνία του ERP με το Εταιρικό Site ή το e-Shop σας

Όφελος Συνεργασίας: 

 • Δημιουργούμε μαζί Νέες Ευκαιρίες Πώλησης σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές
 • Διευρύνετε το Πελατολόγιό σας απευθυνόμενοι σε νέα target groups
 • Ενισχύετε υφιστάμενες συνεργασίες που έχετε, αποκλείοντας τον ανταγωνισμό και δημιουργώντας ένα πιστό πελατολόγιο
 • Αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνει κάθε αλλαγή στη Νομοθεσία προσφέροντας νέες παροχές
 • Ολοκληρώνετε τις Λύσεις που προσφέρετε στους Πελάτες καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή απαίτηση δημιουργηθεί.