02/07/2014    Pegasus ERP-Πώς θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της Επιχείρησής σας με το μικρότερο δυνατό κόστος;

   Πόσα πράγματα ΔΕΝ γνωρίζει ο Επιχειρηματίας που αφορούν στην Επιχείρησή του;  

Πώς μπορούν οι καθημερινές λειτουργίες της Εταιρίας να δώσουν δεδομένα μέσα από τα οποία θα εξάγει ασφαλή συμπεράσματα  για τη πορεία της Εταιρίας του; 

Η Μηχανογράφηση αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη λύση ώστε να γίνει πραγματικότητα η αξιοποίηση των Επιχειρηματικών πόρων. Σε πολλές περιπτώσεις ο Υποψήφιος Πελάτης είτε αγνοεί το όφελος που προσφέρει είτε αποθαρρύνεται από το κόστος της επένδυσης.

Το Pegasus ERP είναι η ενδεδειγμένη επιλογή καθώς συνδυάζει όλες τις δυνατότητες ενός ERP με το μικρότερο δυνατό κόστος ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση των δεδομένων που καταχωρεί.  Προσαρμόζεται με τη προσθήκη modules στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη πχ retail, χρώμα/μέγεθος, παρτίδες, λογιστική κοκ χωρίς επιβάρυνση στο κόστος ετήσιας σύμβασης!

Ας αναλύσουμε αρχικά το κόστος

 • Μηδενικές Χρεώσεις ανά Θέση Εργασίας  - Άδεια Χρήσης multi-user 
 • Έκπτωση 50% στην απόσυρση λογισμικού
 • Δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με εταιρικό site / e-Shop 
 • Ενσωματωμένο CRM  

Τις δυνατότητες:

 • Το Pegasus ERP ακολουθεί την εξέλιξη της Επιχείρησης. Ξεκινώντας από τη βασική έκδοση, μπορείτε να προσθέσετε νέα modules ώστε η Εφαρμογή να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας καθώς αναπτύσσετε την Εταιρία σας .
 • Δείτε τα προστιθέμενα modules εδώ  
 • Εξασφαλίζει το μέλλον της Επιχείρησης μέσω της διασύνδεσης και της επικοινωνίας με e-Shop. Ξεχάστε λύσεις που απαιτούν ενημέρωση του site σας. Το Pegasus Globality προσφέρει όχι απλά ένα τυπικό ανέβασμα της αποθήκης στο site αλλά αμφίδρομη επικοινωνία των δύο Εφαρμογών (Pegasus ERP-eShop) σε κάθε επίπεδο (ειδικές εκπτώσεις ανά πελάτη, ομάδες- υποομάδες - οικογένειες προϊόντων, καρτέλες πελατών, πόντοι - δωροεπιταγές κοκ)
 • Πρόσβαση στα δεδομένα σας από οπουδήποτε βρίσκεστε μέσα από το Pegasus Web App.

Το όφελος του πελάτη από την αξιοποίηση των δεδομένων στην Εφαρμογή Μηχανογράφησης: 

 • Τί μαθαίνει για τους Πελάτες του: ποιος είναι ο συνολικός τζίρος της τρέχουσας ή της προηγούμενης χρήσης; Ποιος Πελάτης έκανε το μεγαλύτερο τζίρο; Με τί ποσοστό συμμετέχει ο κάθε Πελάτης στο τζίρο της Επιχείρησης, ποια είδη έχει κινήσει - με άλλα λόγια ποιοι είναι οι καλοί πελάτες; 
 • Τί μαθαίνει για τους Προμηθευτές του: ποια είναι η τελευταία τιμή αγοράς σε συγκεκριμένο προμηθευτή ή γενικά στους προμηθευτές ενός είδους; Πόσες διαφορετικές τιμές αγοράς έχουμε σε ένα είδος; 
 • Έκδοση Παραστατικών: Όλες οι καθημερινές λειτουργίες ακόμα πιο γρήγορες & πιο απλές! Αποφυγή λαθών και μείωση του χρόνου εκτέλεσης τυποποιημένων διαδικασίων όπως η έκδοση Παραστατικών Πελατών  / Προμηθευτών/ Παραγγελιών!
 • Ανάλυση της εξέλιξης της Επιχείρησής του στο χρόνο.Μέσα από τη σύγκριση περιόδων,βλέπει τη πορεία των πωλήσεων και μπορεί να εξάγει συμπεράσματα για κάθε δραστηριότητα της Εταιρίας!
 • Παρακολουθεί κάθε οικονομική  συναλλαγή και οργανώνει πλέον τις εισπράξεις και τις πληρωμές του μέσα από τη παρακολούθηση υπολοίπων και το προγραμματισμό των εισπράξεων/ πληρωμών. Θα έχει καθημερινή άποψη του ταμείου και ανά βάρδια υπαλλήλων ενώ ταυτόχρονα  θα μπορεί να ελέγξει τη ρευστότητα της επιχείρησης. 
 • Αποθήκη:η σωστή παρακολούθηση αποθήκης δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθεί  με μία ματιά ποια είδη κινούνται περισσότερο, ποιος είναι ο τζίρος σε ποσότητα/αξία και ποιο το ποσοστό συμμετοχής στο σύνολο του τζίρου. Ακόμα ποιος πελάτης κινεί συγκεκριμένα είδη ώστε να του προτείνει και κάποιο άλλο ή ποια είδη δεν κινούνται ώστε να αλλάξει τη πολιτική προώθησής τους και να βγουν από την αποθήκη  με Πώληση (Ρευστοποίηση Αποθέματος)! 

Δείτε τις Video Παρουσιάσεις της Εφαρμογής  

Κατεβάστε τη demo version  εδώ

Δείτε το Ενημερωτικό Φυλλάδιο 

 

 

 

Για να γνωρίσετε όλο το portfolio Εφαρμογών Μηχανογράφησης Pegasus πατήστε εδώ 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube