17/06/2015    Pegasus ERP Start Up-Απόλυτη Εφαρμογή Μηχανογράφησης τη Διαχείριση της σύγχρονης Επιχείρησης!

Η Ορθή Διαχείριση των Επιχειρησιακών Πόρων αποτελεί το κλειδί για τη συνεχή Ανάπτυξη και Κερδοφορία της Ελληνικής Επιχείρησης. Η Μηχανογράφηση δίνει Απαντήσεις στον Επιχειρηματία για το πώς - πόσο - γιατί για κάθε Πελάτη ή Προμηθευτή του ενώ προσφέρει τα εργαλεία ώστε να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις και να επιλέξει σωστά τις επόμενες κινήσεις του.

Γιατί να επιλέξω το Pegasus ERP για τους Υποψήφιους Πελάτες μου;

Αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή καθώς συνδυάζει όλες τις δυνατότητες ενός ERP με το μικρότερο δυνατό κόστος ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει η μέγιστη απόδοση των δεδομένων που καταχωρούνται. Προσαρμόζεται με τη προσθήκη modules στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη πχ retail, χρώμα/μέγεθος, παρτίδες, λογιστική κοκ χωρίς επιβάρυνση στο κόστος ετήσιας σύμβασης!

Πού υπερέχει ξεκάθαρα ώστε να διασφαλίζω το Οικονομικό Όφελος του πελάτη μου;

 • Μηδενικές Χρεώσεις ανά Θέση Εργασίας - Άδεια Χρήσης multi-user
 • Έκπτωση 50% στην απόσυρση λογισμικού
 • Δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας με εταιρικό site / e-Shop
 • Ενσωματωμένο CRM
 • Εγκατάσταση on premise με πραγματικά μηδενικές απαιτήσεις hardware (ελάχιστη απαίτηση 2GB RAM)
 • Ελάχιστες απαιτήσεις Παραμετροποίησης -Άμεση παράδοση προς χρήση

Παρακολουθήστε τη διαδικασία Fast Start με τη βασική παραμετροποίηση του Pegasus ERP


Pegasus ERP - το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ για την οργάνωση κάθε πτυχής της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας !

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ κάθε Επιχείρηση μπορεί να έχει το δικό της Pegasus ERP - Αποκτήστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • Κύκλωμα Παραγγελιών : Αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο οργάνωσης και επικοινωνίας των τμημάτων της επιχείρησης πχ Πωλήσεις - Αποθήκη- Λογιστήριο ενώ οι δυνατότητες του καθορίζουν το ύψος των αναπαραγγελιών και του αποθέματος που έχουμε. Δείτε με μία ματιά τις δεσμευμένες ποσότητες ειδών σε σύγκριση με το απόθεμα και τις αναμενόμενες παραλαβές όπως αυτές έχουν καταχωρηθεί στις Παραγγελίες! (Πατήστε στο link για τη Video Παρουσίαση)
 • Καταχώρηση & Παρακολούθηση Δαπανών: Απαραίτητα στοιχεία για τη πραγματική Εικόνα της Επιχείρησής σας είναι και οι Δαπάνες. Από τα Μεταφορικά για τα εμπορεύματα που παραλαμβάνετε μέχρι τα Τιμολόγια των ΔΕΚΟ και τα μικροέξοδα που πραγματοποιείτε σε καθημερινή βάση, πλέον μπορείτε να τα διαχειριστείτε με απλές διαδικασίες και να τα ενσωματώσετε στις Καταστάσεις Φορολογικών Στοιχείων που αποστέλλετε στο taxisnet. (Πατήστε στο link για τη Video Παρουσίαση)
 • Προγραμματισμός Είσπραξεων -Πληρωμών: η γενιά Pegasus ERP παρέχει Κύκλωμα Διαχείρισης των Οφειλών προς εσάς από πελάτες σας αλλά και των πληρωμών που εκκρεμούν στους Προμηθευτές σας. Μπορείτε έτσι να προγραμματίσετε την εξόφληση μακρυπρόθεσμων Οφειλών βάσει των προγραμματισμένων Εισπράξεων. Οι Υπενθυμίσεις αυτές δένονται με συγκεκριμένους λογαριασμούς και μπορούν να μεταφερθούν ημερολογιακά μέχρι την εκτέλεσή τους. (Πατήστε στο link για τη Video Παρουσίαση)
 • Δημιουργία - Παρακολούθηση Προσφορών: Εάν σας απασχολεί η δημιουργία προσφορών και η διαχείρισή τους μαζί με το Υποψήφιο Πελατολόγιό στο οποίο απευθύνονται, τότε επιλέξτε το δικό σας Pegasus ERP που φέρει ενσωματωμένο το module CRM για τη διαχείριση του Υποψήφιου Πελατολογίου σας και των Προσφορών σας (Πατήστε στο link για τη Video Παρουσίαση)
 • Δημιουργία π-Αναφορών:Μέσα από τις π-Αναφορές μπορούμε να συνδυάσουμε πίνακες, πεδία και κριτήρια αναζήτησης, δημιουργώντας τις αναφορές που θέλουμε ενώ βρίσκουν εφαρμογή σε πολλά πεδία πχ. Εκτύπωση Ετικετών, Αναφορές Επιχείρησης, Γραφήματα κοκ. Το εργαλείο Report Generator σας επιτρέπει να ορίσετε τα Στατιστικά & τις Αναφορές που θέλετε προκειμένου να ερμηνεύσετε τα δεδομένα σας. (Πατήστε στο link για τη Video Παρουσίαση)
 • Διασύνδεση με e-Shop: Πλέον είναι απαραίτητο για εσάς να ενημερώνετε αυτόματα το Site σας με Διαθεσιμότητα- Ειδικές Τιμές - Νέα Είδη; Ταυτόχρονα θέλετε να βλέπετε στο ERP σας τις Παραγγελίες των Πελατών σας και να ανεβάζετε στο Site σας τα Παραστατικά που τους εκδίδετε; Εάν ΝΑΙ,τότε κάντε το βήμα με Pegasus ERP & Pegasus e-Commerce Web App! Η ΕΝΙΑΙΑ πλατφόρμα της ΤΕΣΑΕ που θα απογειώσει τη Μηχανογράφησή σας! Δείτε δείγματα Εγκατάστασεων εδώ - ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ εδώ
 • Προσθήκη επιπλέον Modules: Ενδιαφέρεστε για τη Γενική Λογιστική - τη Διαχείριση Serial Numbers - Παρτίδων - Χρώμα Μέγεθός κτλ ; Εάν η Επιχείρησή σας το απαιτεί, τότε μπορείτε να βρείτε τη σωστή Λύση με το Pegasus ERP και τα προστιθέμενα modules.

Γενική Λογιστική
Module Serial number
Module Retail
Module Χρώμα- Μέγεθος
Module Παρτίδες
Συμβάσεις
Μαζική Εισαγωγή Ειδών από Τιμοκατάλογο Προμηθευτών
Επιβράβευση Πελατών-Πόντοι/Δωροεπιταγές

Επικοινωνήστε με το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ για μία παρουσίαση των Εφαρμογών