09/12/2009    Πρόταση Αξίας Pegasus e-Commerce Globality

Η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας της πύλης μας tesae.gr αλλά και η μεγάλη απήχηση των έτοιμων προσφορών που παρέλαβε το κοινό μας από την πύλη, μας προέτρεψαν να επικοινωνήσουμε την ακόλουθη Πρόταση Αξίας της ΤΕΣΑΕ για το Pegasus e-Commerce Globality .

Η λύση που προτείνουμε είναι  η δημοφιλέστερη για τις Επιχειρήσεις Λιανικής  και ξεχωρίζει  επειδή είναι ολοκληρωμένη τόσο Τεχνολογικά - το Pegasus ERP και το Hermes e-Commerce έχουν δημιουργηθεί με την ίδια Τεχνολογία - όσο και Λειτουργικά -ο τρόπος χρήσης και λειτουργίας του τοπικού ERP και του διαδικτυακού e-Commerce είναι ο ίδιος.

  • Η ολοκλήρωση της λύσης επιδρά θετικά στην άμεση έναρξη λειτουργίας της  καθώς η ενημέρωση του ERP με Προϊόντα, Συναλλασσόμενους, Πολιτικές, ενημερώνουν αυτόματα το e-Commerce και αντίστροφα.

  • Γλιτώνουμε χρόνο και λάθη από άσκοπες διπλοκαταχωρήσεις, ενώ το e-shop είναι πάντα ενημερωμένο χωρίς επιπλέον κόπο

  • Ολοκληρώνουμε τυποποιημένα και σε χρόνο ρεκόρ τη διαδικασία 'online παραγγελία-τιμολόγηση-αποστολή στον Πελάτη' με την ενεργοποίηση των κατάλληλων διαδικασιών του Πήγασος CRM και ERP

  • Παρακολουθούμε την επιχείρησή μας από τους αριθμοδείκτες του MIS και σχεδιάζουμε τις μελλοντικές μας κινήσεις

  • Ενεργοποιούμε την αποδοτική διαχείριση των Πελατών μας μέσα από την στοχευμένη επικοινωνία του CRM !

  • Τυποποιούμε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης μέσα από τον Process Editor

 

Επιπλέον η πρότασή μας διαφοροποιείται έναντι άλλων παρόμοιων λύσεων τόσο από την τιμή της, όσο και επειδή συμπεριλαμβάνει όλη την 25ετή εμπειρία μας στην ανάπτυξη τοπικών λογισμικών, την 10ετή εμπειρία μας αντίστοιχα στις Διαδικτυακές και βέβαια επειδή η ΤΕΣΑΕ διαθέτει ένα ιδιόκτητο Data Center για την Αξιόπιστη και Ασφαλή Φιλοξενία των Πελατών της.

pegasus e-commerce globality

Η ΤΕΣΑΕ διαθέτει τις Λύσεις Pegasus e-Commerce Globality μέσω του Δικτύου των Πιστοποιημένων Συνεργατών, οι οποίοι διαχειρίζονται μέσω του Extranet/Intranet της ΤΕΣΑΕ από το 1990, τους Πελάτες τους αλλά και την καρτέλα τους στο Pegasus ERP της τοπικής μηχανογράφησης της ΤΕΣΑΕ.    

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων για μία Live επίδειξη του τρόπου λειτουργίας του λογισμικού ή κάντε απλά μία επίσκεψη στο www.tesae.gr με τους κωδικούς login που διαθέτετε.