31/03/2021    Συνδύασε την εφαρμογή Pegasus με το hardware που επιθυμείς χωρίς περιορισμούς!

Ευελιξία στην επιλογή hardware για το στήσιμο των εφαρμογών Pegasus χωρίς περιορισμούς!

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ERP, είναι η συμβατότητα του με το hardware που θα επιλέξει ή διαθέτει ήδη ο πελάτης. 
Σεβόμενοι κάθε συνεργασία που έχεις με διάφορες εταιρίες hardware και μεταπωλείς τα προϊόντα τους (ΕΑΦΔΣΣ, Ταμειακές Μηχανές, Ζυγαριές, PC, Εκτυπωτές κ.α.), φροντίσαμε να δημιουργήσουμε διαδικασίες οι οποίες θα επιτρέψουν τη συμβατότητα της εφαρμογής με τον εξοπλισμό επιλογής του πελάτη.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε στο συνεργάτη τη δυνατότητα να προωθήσει εξοπλισμό που εμπορεύεται με μεγαλύτερη ένταση και να διατηρήσει σταθερές συνεργασίες με τους προμηθευτές του. Ταυτόχρονα, ο πελάτης επιλέγει κατασκευαστές που εμπιστεύεται και νιώθει ασφάλεια με τα προϊόντα τους.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να είναι συμβατή η εφαρμογή με τον εξοπλισμό;
Με την εφαρμογή της νομοθεσίας για την απόσυρση ταμειακών μηχανών και ΕΑΦΔΣΣ που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το υπουργείο, πολλές επιχειρήσεις πρόσφατα προμηθεύτηκαν νέο εξοπλισμό για να μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που επιφέρει ο νέος κανονισμός. Σε δεύτερο χρόνο, αφού είχαμε την επίσημη ανακοίνωση για την εφαρμογή του myDATA, οι επαγγελματίες ξεκίνησαν να αναζητούν πιο ενεργά κάποιο software για να καλύψουν και αυτή την απαίτηση. Προτείνοντας τους λοιπόν, μία εφαρμογή που δε θα τους αναγκάσει να προβούν σε εκ νέου αλλαγή εξοπλισμού και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποτελεί προφανώς ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πώληση!

Η ποικιλία που μπορείς να προσφέρεις σε εξοπλισμό μπορεί να αποτελέσει και έναν παράγοντα για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου. Με ποιο τρόπο;
1. Δίνεις την πιο προσιτή επιλογή, σύμφωνα με το budget του πελάτη.
2. Μπορεί ο πελάτης να "γλιτώσει" κόστη από εξοπλισμό που διαθέτει ήδη.
3. Επιλέγει ο πελάτης προϊόντα που εμπιστεύεται και γνωρίζει πως να τα λειτουργεί.
4. Προωθείς προϊόντα από προμηθευτές που έχεις τις μεγαλύτερες συνεργασίες.
5. Αναπτύσσεις συνεργασίες με νέους προμηθευτές και κατασκευαστές της αγοράς.

Στην ήδη μακριά λίστα με Hardware που επικοινωνούν οι εφαρμογές Pegasus, προστίθενται συνεχώς νέα μοντέλα εταιριών. Κάθε νέα διαδικασία περιλαμβάνεται σε όλες τις ενεργές εφαρμογές Pegasus με τη μορφή αναβαθμίσεων, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στους πελάτες μας, τη δυνατότητα της συνεχούς επιλογής.

Δείτε το συμβατό εξοπλισμό ανά κατηγορία
ΕΑΦΔΣΣ - Ταμειακά ΣυστήματαΖυγαριές - Barcode Scanner/Οθόνη Πελάτη

Έχεις Απορίες;

Επικοινώνησε με το Τμήμα Marketing & Πωλήσεων για να λάβεις τη δική σου προσφορά.