19/08/2000    ΤΟ "ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΑΕ
"Η μηχανογράφηση στον ... αστερισμό του Internet
Μια επαναστατική λύση, ένα βήμα μπροστά από το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, εφφαρμόζουν ήδη 4.050 επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την ελληνική τεχνολογία Πήγασος του TESAE Group.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) οδηγεί τους πελάτες του στις νέες λεωφόρους του ηλεκτρονικού εμπορίου, χάρη σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει αναπτύξει και αποτελεί πρωτοπoρία, όχι μόνο στην Ελλάδα. Η ΤΕΣΑΕ προσφέρει στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της την τεχνολογία Πήγασος, που τους δίνει την ευκαιρία να έχουν μια "δυνατή" μηχανογράφηση που αναβαθμίζεται αυτόματα μέσα από το Internet. Παράλληλα, η ΤΕΣΑΕ προσφέρει κόμβο 450ΜΒ στο Διαδίκτυο ώστε να προωθεί κάθε επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της.
Όλα αυτά είναι ένα μέρος από το "πακέτο" του "Pegasus Solutions" που κοστίζει 286.000 δρχ. και δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του κόμβου να τον ενημερώνει με όποιο περιεχόμενο αυτός επιθυμεί και όποτε θέλει, ενώ διαθέτει αυτόματη υποστήριξη των πελατών της εταιρείας και του δικτύου πωλήσεών της. Έτσι με το "Pegasus Solution" η ΤΕΣΑΕ δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια μοντέρνα μηχανογράφηση στην εταιρεία σας, να δημιουργήσετε το δικό σας κόμβο στο Διαδίκτυο και να είναι άμεση η πώληση προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας σας.
Οι πελάτες του ομίλου ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, 157 72, Ζωγράφου, τηλ.: 7488705, 7488795) έχουν καθημερινά τη δυνατόττηα να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τις εφαρμογές τους στην ελληνική πραγματικότητα και να επιλέγουν τα προγράμματα που καλύπτουν την επιχείρησή τους και να προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες.
Η τεχνολογία Πήγασος λειτουργεί στα γνωστά λειτουργικά συστήματα Dos, Novell, Windows 95, Windows NT και μερικοί μόνο από τους κλάδους στους οποίους εφαρμόζεται είναι επιχειρήσεις ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και μηχανογραφικά κέντρα, εκπαιδευτήρια (δημόσια - ιδιωτικά), φροντιστήρια, σχολές χορού, σχολές οδηγών, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, ταχυμεταφορές (κούριερ) και κλασικές μεταφορές, σύλλογοι, σωματεία, ενώσεις (και συνδρομές), συνεργεία, πωλήσεις αυτοκινήτων - moto- σκαφών, μεσίτες, τουριστικά γραφεία, ιατρεία και ιατρικά κέντρα."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ