19/11/2010    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ «digi-retail» και «digi-content» !

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ «digi-content» και «digi-retail»

Ανακοινώθηκε η έναρξη των δράσεων κρατικών ενισχύσεων «digi-content» και «digi-retail», οι οποίες απευθύνονται σε πάνω από 200.000 Ελληνικές επιχειρήσεις και αξιοποιούν πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους 120 εκατ ευρώ!

Οι δράσεις αυτές σκοπό έχουν τη ψηφιακή ανάπτυξη πολλών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας τους τη λύση στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

 

 

 

 Digi-retail

  • Έναρξη επενδυτικών σχεδίων: 14 Ιανουαρίου – 15 Φεβρουαρίου 2011

Αφορά:

Την «ψηφιακή ενίσχυση» επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου

Σκοπός:

α)Βελτίωση της εσωτερικής διαχείρισης και μείωση του κόστους λειτουργίας τους, με αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης αποθήκης, πωλήσεων, αγορών κλπ. και β) Εξωστρέφειας, πρόσβαση σε νέα καταναλωτικά κοινά, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την ηλεκτρονική τους προβολή και προώθηση. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν η υιοθέτηση ολοκληρωμένων διαδικασιών ψηφιακής λιανικής, η ηλεκτρονική τιμολόγηση, οι έξυπνες κάρτες, τα ηλεκτρονικά κουπόνια, η διαφήμιση μέσα από κοινωνικά δίκτυα, η διασύνδεση φυσικού και ηλεκτρονικού κόσμου μέσω smart tags, οι διαδραστικές οθόνες κ.α.

Δηλαδή για ένα Τοπικό και Διαδικτυακό Κατάστημα Tεχνολογίας Pegasus (Pegasus e-Commerce Globality)!

Χρηματοδότηση:

€100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κατά 50% τεχνολογικές επενδύσεις ύψους €200 εκατ. ευρώ από επιχειρήσεις λιανικής.

Βρείτε το ενημωτικό υλικό για τη δράση Digi – Retail εδώ:

1.      Προκήρυξη

2.      Οδηγίες

3.      Υπεύθυνες δηλώσεις

4.      Κανονισμοί δράσης

 

  

Digi Content

  • Έναρξη Επενδυτικών σχεδίων: 6 Δεκεμβρίου 2010 – 14 Ιανουαρίου 2011

Αφορά:

Την ενίσχυση της δημιουργίας δυναμικού και πλούσιου ελληνικού ευρυζωνικού περιεχομένου, το οποίο αξιοποιείται εμπορικά.

Απευθύνεται:

Σε κλάδους με εκδοτικές δραστηριότητες (εκδόσεις βιβλίων, επιστημονικών και Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, εκδοτικούς οίκους, εκδόσεις τύπου) καθώς και σε παρόχους ενημερωτικού περιεχομένου, σε εταιρίες διαχείρισης έντυπου κλπ.

Σκοπός:

Εμπλουτισμός του ελληνικού περιεχόμενου στο Διαδίκτυο, ενίσχυση της ψηφιακής του διάθεσης μέσα από πολλαπλά τεχνολογικά κανάλια (ψηφιακοί αναγνώστες βιβλίων, tablet pc, συσκευές κινητής επικοινωνίας).

Δηλαδή για μια διαδικτυακή Εφαρμογή Pegasus (Pegasus Βusiness Portal)!

Χρηματοδότηση:

€20 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει κατά 50% τεχνολογικές επενδύσεις σε ευρυζωνικό περιεχόμενο, συνολικού προϋπολογισμού €40 εκατ. ευρώ.

Βρείτε το ενημωτικό υλικό για τη δράση Digi – Content εδώ:

1.      Προκήρυξη

2.      Οδηγίες

3.      Υπεύθυνες δηλώσεις

4.      Κανονισμοί δράσης


Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την Ευκαιρία και να επενδύσετε για το μέλλον της επιχείρησής σας. Πάρτε σήμερα κιόλας τη δική σας προσφορά επικοινωνόντας μαζί μας ή με οποιονδήποτε από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας!

 

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839