26/05/2021    ΑΑΔΕ: Από 1η Ιουλίου η εφαρμογή ηλεκτρονικών βιβλίων για τις επιχειρήσεις!

Προετοιμαστείτε έγκαιρα αποφεύγοντας τον πανικό της τελευταίας στιγμής!

Η 1η Ιουλίου 2021 έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών βιβλίων myDATA μετά από την τελευταία παράταση που έλαβε. 

Τι πρέπει να κάνετε;

1. Έχετε είδη πρόγραμμα ERP? Φροντίστε για την ανανέωση του συμβολαου υποστήριξης της εφαρμογής σας, ώστε να λαμβάνει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και να επικοινωνεί με το myDATA. Η ανανέωση των συμβολαίων που έχουν λήξει, θα γίνει με το τρέχων κόστος και θα έχει ισχύ για 12 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης.

2. Εκδίδετε παραστατικά χειρόγραφα? Επωφεληθείτε από τις τρέχουσες ενεργές προσφορές και επιλέξτε λύσεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος κτήσης για κάθε εφαρμογή. Παράλληλα επιλέγετε μέσα από πλήθος εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί ξεχωριστά για κάθε κλάδο, εξυπηρετώντας κάθε ιδιαιτερότητα.

Γιατί από τώρα;

Η ισχύς των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ, είναι γεγονός και όχι πια φήμη. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ημερομηνία έναρξης ή οποιαδήποτε άλλη παράταση που μπορεί να δοθεί, κάθε επιχείρηση θα πρέπει να προετοιμαστεί και παράλληλα να εξοικειωθεί με τις νέες έννοιες. Όσο περισσότερο εκτελείτε και προσπαθείτε να καταλάβετε τις νέες διαδικασίες - στο δοκιμαστικό περιβάλλον που λειτουργούν αυτή τη στιγμή τα myDATA - τόσο πιο έτοιμοι θα είστε για την υποχρεωτική εφαρμογή τους. 

Δείτε τις τρέχουσες ενεργές προσφορές της περιόδου:

Μέχρι 31/05/2021
Pegasus Web App e-Hotel (έως 25 δωμάτια) με 90% έκπτωση στην τελική τιμή του πελάτη

Διαρκής Τιμή στα απλά προγράμματα
Pegasus μElite Retail με 149€ + ΦΠΑ
Pegasus Freelancer Web App με 149€ + ΦΠΑ

Δωρεάν το συμβόλαιο υποστήριξης με κάθε νέα αγορά!

Διάβασε το άρθρο για τα myDATA εδώ

Το τμήμα Marketing & Πωλήσεων παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία