08/03/2009    Έγινε η επίσημη ανακοίνωση του Μηχανισμού Διαλειτουργίας Πήγασος PIM!

Ο Pegasus Interoperability Mechanism, ΡΙΜ , όπως συνηθίσαμε να τον αποκαλούμε είναι πλέον γεγονός!

Ο Μηχανισμός Διαλειτουργικότητας, ΡΙΜ, δημιουργήθηκε από την ανάγκη δύο ή περισσότερα ομογενή ή και ετερογενή μεταξύ τους Συστήματα Λογισμικού, να μπορούν να ανταλλάσσουν ή και να συνδιαχειρίζονται Δεδομένα (data) ή και Γεγονότα (events).

Η χρήση του PIM προσφέρει οφέλη τόσο στους developers όσο και στους integrators αλλά και προς τους τελικούς Χρήστες.

• Οι Developers : Απολαμβάνουν την αυξημένη παραγωγικότητα της εξειδίκευσης και της μεγιστοποίησης του αποτελέσματος της παραγωγής τους με μειωμένη προσπάθεια και κόστος
• Οι Integrators :Επιλέγουν και συνθέτουν την βέλτιστη λύση για τους πελάτες τους και έτσι απολαμβάνουν την ευχαρίστηση που προσφέρει το ικανοποιημένο πελατολόγιο τους
• Οι Users : Με μικρότερο κόστος παραλαμβάνουν εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης , μεγάλης εξειδίκευσης και αυξημένης αποτελεσματικότητας κατά την καθημερινή τους χρήση.

Μέσω του PIM οι εφαρμογές που χρειάζεται να επικοινωνούν ενημερώνονται αμφίδρομα με τα κατάλληλα events και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα! Με αυτόν τον τρόπο οι εφαρμογές λειτουργούν ανεξάρτητα χωρίς να επιβαρύνει η μία την άλλη.

Η Tesae Eng SA και η Praxicom παρουσίασαν την Κυριακή 8/03/2009 στα πλαίσια της έκθεσης DETROP στην Θεσσαλονίκη, το πρώτο κοινό εμπορικό προϊόν διαλειτουργίας των ανεξάρτητων Λογισμικών τους με τη χρήση του Μηχανισμού Διαλειτουργίας Πήγασος (PIM).

Το Pegasus Οδόραμα Mobile συνδυάζει τις αρετές των προϊόντων Τεχνολογίας Πήγασος, την πρωτοτυπία των εφαρμογών του Οδόραμα mobile και προσδίδει απόλυτη φορητότητα στις επιχειρήσεις.

Το Pegasus Οδόραμα Mobile έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε τέσσερα προϊόντα για:

• Τιμολόγηση X-VAN
• Παραγγελιοληψία Πωλητών, Εκθέσεων
• Picking - Διαχείριση Αποθήκης - Απογραφή - Merchandising
• Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης/Κίνησης


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μηχανισμό Διαλειτουργίας PIM επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο www.pin.net.gr