10/06/2009    ΕΣΠΑ 2007-2013: Η ΤΕΣΑΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ!
 

Η ΤΕΣΑΕ ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία αξιολόγησης επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενταχθούν στα επιδοτικά προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ 2007 -2013!

Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στα νέα επιδοτούμενα προγράμματα που δημοσιεύθηκαν για την ενίσχυση των επιχειρήσεων με τον πιο εύκολο τρόπο!
Χρησιμοποιήστε το
on-line σύστημα επιλεξιμότητας της ΤΕΣΑΕ!

Καταχωρήστε την αίτηση σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!
Το
banner με τίτλο "Σύστημα Επιλεξιμότητας για ΕΣΠΑ 2007-2013" είναι το απόλυτο εργαλείο για τον επιτυχή χειρισμό των προτάσεών σας!

Τα βήματα είναι συγκεκριμένα…

  1. Συμπληρώνετε την φόρμα που είναι διαθέσιμη στην καρτέλα Πελάτη στο Extranet της ΤΕΣΑΕ
  2. Μαθαίνετε άμεσα αν η επιχείρησή σας μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα
  3. Σας φέρνουμε σε επικοινωνία με εκείνους τους Σύμβουλους Επιχειρήσεων που θα σας εξασφαλίσουν τους πιο συμφέροντες όρους συνεργασίας

Η επιλογή του κατάλληλου Συνεργάτη καθορίζει το αποτέλεσμα

  • Επιλέξτε το μοναδικό ολοκληρωμένο Σύστημα ERP για την ενιαία Μηχανογράφηση του φυσικού και του διαδικτυακού σας καταστήματος, και αλλάξτε ταυτόχρονα όχι μόνο την εικόνα της επιχείρησής σας με το μικρότερο δυνατό κόστος αλλά και την αποδοτικότητά της!
  • Επενδύστε με τον καλύτερο τρόπο, στους κατάλληλους ανθρώπους, την πιο σωστή στιγμή! Τα επιδοτούμενα προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί είναι μία πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία για να εξελιχθείτε!

Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό και το συνθηματικό πρόσβασης στην δική σας καρτέλα στο Extranet επικοινωνήστε μαζί μας για να προχωρήσετε άμεσα στην υποβολή των αιτήσεων προς αξιολόγηση επιλεξιμότητας της επιχείρησής σας!