|
Module: Estiasi v 0001.0003 Ημερομηνία:03/09/2010
| Estiasi R0001.0003 1. Στις Βασικές παραμέτρους Estiasi προστέθηκε το πεδίο "Χρόνος Ανανέωσης Τραπεζιών". Στην οθόνη των τραπεζιών υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανενώνεται η κατάστασή τους αν ορίσετε εδώ τον χρόνο (σε δευτερόλεπτα). Είναι χρήσιμο στην περίπτωση που η παραγγελιοληψία γίνεται με PDA οπότε θέλετε στην reception να παρακολουθείτε την κατάσταση των τραπεζιών όπως αυτή διαμορφώνεται.
2. Προστέθηκε μέθοδος "Τραπέζια Προς Απόδειξη" για την reception με την οποία εμφανίζονται όλα τα τραπέζια τα οποία έχουν αποδείξεις προς έκδοση. Σε αυτήν την οθόνη επιλέγετε ποια τραπέζια θέλετε και στην συνέχεια εκδίδονται οι αποδείξεις μαζικά.
3. Στο PDA ο χρήστης μπορεί και επιλέγει παρέα στην καταχώρηση παραγγελίας. Επίσης στην επιλογή τραπεζιού είναι δυνατό να καταχωρήσει τον κωδικό του τραπεζιού και να κάνει από εκει αναζήτηση και όχι από την λίστα. Είναι χρήσιμο στην περίπτωση που έχουμε πολλά τραπέζια και είναι πιό γρήγορο για τον σερβιτόρο να γράφει το τραπέζι από το να το επιλέγει.
|
Module: PIM v 0002.0006 Ημερομηνία:02/09/2010
| PIM R0002.0006 Σε ορισμένες εγκαταστάσεις που η απομακρυσμένη βάση έχει παλιότερη έκδοση η σύγκριση των πινάκων για αλλαγή δομής δεν λειτουργούσε πάντα. Διορθώθηκε. |
Module: Transport (Μεταφορική Εταιρεία) v 0001.0004 Ημερομηνία:31/08/2010
| Transport R0001.0004 1. Η λίστα των φορτωτικών εμφανίζεται πλεόν με ανάστροφη σειρά σε σχέση με την ημερομηνία καταχώρησης. Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται οι τελευταίες φορτωτικές πρώτες και είναι ποιό εύκολος ο έλεγχος των φορτωτικών που έχουν εκδοθεί.
2. O τρόπος είσπραξης μεταφέρθηκε στην πρώτη σελίδα της φορτωτικής για να είναι πιό γρήγορη η επιλογή - καταχώρηση.
3. Προστέθηκε νέο προνόμιο για την ενεργοποίηση των αναφορών της μεταφορικής, με σκοπό να μπορούμε να ορσίουμε χρήστες που μπορούν να εκτελεούν τις αναφορές της μεταφορικής μόνο.
4. Προστέθηκε η αναφορά "Κατάσταση Αποστολής Αγαθών με επιλογή". Εδώ ο χρήστης επιλέγει τις φορτωτικές που θέλει να εκτυπωθούν. Επίσης είναι δυνατό τις επιλεγμένες φορτωτικές να τις ενημερώσει ότι παραδόθηκαν και με ποιον υπεύθυνο. Είναι χρήσιμη λειτουργία στην περίπτωση που κάνετε παράδοση και στον χώρο του πελάτη (με δικό σας όχημα ή μισθωμένο). Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγετε τις φορτωτικές που θα μεταφέρετε και εκτυπώνετε την κατάσταση.
|
Module: PIM v 0002.0005 Ημερομηνία:30/08/2010
| PIM R0002.0005 1. Τροποποιήθηκε η μέθοδος αποστολής, όταν αφορά σε Hermes να μην ενημερώνει τις περιγραφές με ειδικούς χαρακτήρες γιατί δημιουργούσε πρόβλημα στα links.
|
Module: Kernel (executable files) v 0001.0012 Ημερομηνία:27/08/2010
| Kernel R0001.0012 Περιλαμβάνει αναβαθμίσεις συναρτήσεων για ταχύτερη επεξεργασία της βάσης. |
Module: Basic (Elite - Εμπορικό Κύκλωμα) v 0004.0031 Ημερομηνία:27/08/2010
| Elite R0004.0031 1. Κατά την καταχώρηση ενός παραστατικού από την οθόνη λιανικής, αν έχουμε επιλέξει δωροεπιταγή ενημερώνει άμεσα την δωροεπιταγή με το παραστατικό που την εξαργυρώνει.
|
Module: ERP Utilities v 0002.0013 Ημερομηνία:27/08/2010
| ERP Utilities R0002.0013 1. Από την reception Λιανικής η καταχώρηση της νέας δωροεπιταγής δεν λειτουργούσε πάντα. Διορθώθηκε.
2. Στην καταχώρηση δωροεπιταγής προστέθηκε η δυνατότητα να ορίζετε και πόντους πριμοδότησης ώστε να προσθέτετε πόντους (για κάποιο λόγο) στον πελάτη. Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει ειδικό (νέο) προνόμιο (erpa80.005) Η Δυνατότητα αυτή είναι χρήσιμη για την περίπτωση που θέλετε σε έναν πελάτη σας να προσθέσετε πόντους για κάποιο άλλο λόγο άσχετο με τις αγορές του (π.χ. παραπονέθηκε για κακή ποιότητα ενός προϊόντος και του δίνετε extra πόντους).
Επίσης μπορείτε πλέον να επιλέξετε το παραστατικό που την εξαργυρώνει
|
Module: Query v 0003.0014 Ημερομηνία:27/08/2010
| Query R0003.0014 1. Στον Μηχανισμό Αναγωγής Μεταδεδομένων δεν έσωζε πάντα τις σημειώσεις. Διορθώθηκε.
2. Προστέθηκαν μέθοδοι για import/export των οθονών της εφαρμογής σε xml αρχεία.
3. Στον Μηχανισμό Αναγωγής Μεταδεδομένων προστέθηκε η δυνατότητα εξαγωγής του ορισμού σε XML και εισαγωγής του από XML. Είναι έτσι δυνατό να μεταφερετε έναν ορισμό από μία εγκατάσταση σε μία άλλη.
4. Στις π-αναφορές προστέθηκε επίσης η δυνατότητα να γίνεται εξαγωγή/εισαγωγή από xml. |
Module: PIM v 0002.0004 Ημερομηνία:27/08/2010
| PIM R0002.0004 1. Τροποποιήθηκαν οι μέθοδοι παραλαβής δεδομένων ώστε να λαμβάνουν τα δεδομένα κατά το πλήθος εγγραφών που είναι ορισμένο στις βασικές παραμέτρους του PIM (π.χ. κατά 100). Αυτό είναι χρησιμο στην περίπτωση παραλαβής μεγάλων δεδομένων για να μην καθυστερεί η παραλαβή και χάνετει η σύνδεση με τον server.
2. Προστέθηκε η δυνατότητα για αυτόματο έλεγχο του απομακρυσμένου πίνακα. Η Εφαρμογή πλέον κάνει έλεγχο αν πρέπει να γίνει αλλαγή δομής και την εκτελεί αυτοματα.
3. Από τον ορισμό επικοινωνιών μπορείτε να εξάγετε πλόεν τον ορισμό σε xml αρχείο και να τον εισάγετε σε άλλη εγκατάσταση. Είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ορίσετε την επικοινωνία στο ένα δίκτυο και θέλετε μετά να μεταφέρετε τον ορισμό στο άλλο.
|
Module: DryClean v 0001.0007 Ημερομηνία:27/08/2010
| DryClean R0001.0007 1. Στον ορισμό του τιμοκαταλόγου προστέθηκε η δυνατότητα να δίνετε και πόντους ανά είδος. Οι πόντοι υπολογίζονται κατά την έκδοση των αποδείξεων. Επίσης στις παραλαβές υπολογίζονται οι πόντοι και εμφανίζονται στην οθόνη της reception σαν πόντοι ΠΡΛ. Οι πόντοι αυτοί προστίθενται στον πελάτη με την έκδοση της απόδειξης.
2. Δημιουργήθηκαν οι απαραίτητες μέθοδοι για εύρεση των πόντων του πελάτη για τις αποδείξεις παραλαβής ( θα βρειτε παραδείγματα στις φόρμες που υπάρχουν στον φάκελο dryclean\formtes\std).
Επίσης στην οθόνη της reception προστέθηκαν: α. Το σύνολο των πόντων του πελάτη β. Το σύνολο των πόντων από εκκρεμείς παραλαβές γ. Button για ενεργοποίηση της καρτέλας των πόντων του πελάτη δ. Button για διαχείριση των δωροεπιταγών του (καταχώρηση, εκτύπωση, εξαργύρωση). |
|