26/06/2000    Άρθρο στο "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ"
Άρθρο στο "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ" για τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου που αναπτύσει η ΤΕΣΑΕ:
"Το ηλεκτρονικό εμπόριο προωθεί η TESAE group
Με τις ειδικές εφαρμογές λογισμικού που χρησιμοποιούν 3.800 ελληνικές επιχειρήσεις
Στο ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου οδηγεί η TESAE group τις 3.800 ελληνικές επιχειρήσεις, στις οποίες έχει αναπτύξει την τεχνολογία "Πήγασος".
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) ιδρύθηκε το 1984 και ήταν το πρώτο στην Ελλάδα τεχνικό γραφείο πληροφορικής. Σήμερα καινοτομεί στην σχεδίαση και ανάπτυξη εργαλείων παραγωγής λογισμικού και στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου χιλιάδων πελατών.
Δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος", την οποία αξιοποιεί ο όμιλος, είναι ο Θωμάς Ψαρράς, από τους πρωτοπόρους του Διαδικτύου στην Ελλάδα και από τους πρώτους στη χώρα μας που προχώρησαν στην πρακτική εφαρμογή μεθόδων μάρκετινγκ και εμπορίου μέσω του Internet. Οι σχετικές δραστηριότητές του στο Διαδίκτυο άρχισαν με την κατασκευή κόμβων - εμπορικών κέντρων.
Ο κύριος κόμβος του ομίλου βρίσκεται στη διεύθυνση www.tesae.com Οι πελάτες του TESAE έχουν τη δυνατότητα να εμημερώνονται καθημερινά σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμογές τους στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης να επιλέγουν τα προγράμματα που τους εξυπηρετούν ή και να προτείνουν ιδιαίτερες προσαρμογές για την καταλληλότερη εξυπηρέτηση αναγκών των επιχειρήσεών τους.
Μερικοί από τους κλάδους στους οποίους εφαρμόζεται η τεχνολογία "Πήγασος" είναι εφαρμογές πληροφορικής, εκπαιδευτήρια, σχολές οδηγών, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, ταχυδιανομές, μεταφορές, πωλήσεις αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία, ιατρικά κέντρα κλπ. Η διεύθυνση pegasus.net.gr, στο web, φιλοξενεί τις εφαρμογές πληροφορικής της τεχνολογίας "Πήγασος", με αναλυτικά δείγματά τους, ενώ παρέχει τη δυνατότητα δοκιμής τους, καθώς ακόμη προμήθειας και τεχνικής υποστήριξής τους.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ