05/08/2000    Ο "ΛΟΓΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΑΕ
"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΗΓΑΣΟΣ"
"Tesae Group":
Μηχανογράφηση με άμεση σύνδεση στο Internet για όλες τις επιχειρήσεις

Η Μηχανογράφηση στον αστερισμό του Internet με μια επαναστατική λύση, ένα βήμα μπροστά, από το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως το ξέρουμε, μέχρι σήμερα, εφαρμόζουν ήδη 4050 επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την ελληνική τεχνολογία "Πήγασος" του "TESAE Group".
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) οδηγεί τους πελάτες του στις νέες λεωφόρους του ηλεκτρονικού εμπορίου, χάρη σε μαια πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει αναπτύξει και αποτελεί πρωτοπορία όχι μόνο στην Ελλάδα. Η ΤΕΣΑΕ προσφέρει στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της την "Τεχνολογία Πήγασος" που τους δίνει την ευκαιρία να έχουν μια "δυνατή" μηχανογράφηση που αναβαθμίζεται αυτόματα μέσα από το Internet. Παράλληλα η ΤΕΣΑΕ προσφέρει κόμβο 450ΜΒ στο διαδίκτυο ώστε να προωθεί κάθε επιχείρηση με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της. Όλα αυτά είναι ένα μέρος από το "πακέτο" από το "Pegasus Solutions" που κοστίζει 286.000 δρχ. και δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του κόμβου να τον ενημερώνει με όποιο περιεχόμενο αυτός επιθυμεί και όποτε θέλει ενώ διαθέτει αυτόματη υποστήριξη των πελατών της εταιρίας και του δικτύου πωλήσεών της. Έτσι με το "Pegasus Solutions" η ΤΕΣΑΕ που ιδρύθηκε το 1984 και ήταν το πρώτο στην Ελλάδα τεχνικό γραφείο πληροφορικής, δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια μοντέρνα μηχανογράφηση στην εταιρία σας, να δημιουργήσετε τον δικό σας κόμβο στο διαδίκτυο και να είναι άμεση η πώληση προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας σας.
Δημιουργός της τεχνολογίας Πήγασος, που χρησιμοποιεί ο όμιλος, είναι ο κ. Θωμάς Ψαρράς, από τους πρωτοπόρους του Internet στη χώρα μας και απο τους πρώτους που έκαναν πράξη το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητες του ομίλου στο Internet άρχισαν με την κατασκευή κόμβων, εμπορικών κέντρων, ενώ στον χώρο του Intranet με την διασύνδεση δικτύων υπολογιστών μέσω Internet. Ο κύριος κόμβος του ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημερινά στον όμιλο.
Οι πελάτες του ομίλου ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, Ζωγράφου, 157 72, τηλ. 74.88.705, 74.88.795) έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τις εφαρμογές τους στην ελληνική πραγματικότητα και να επιλέγουν τα προγράμματα που καλύπτουν την επιχείρησή τους και να προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες. Η τεχνολογία Πήγασος λειτουργεί στα γνωστά λειτουργικά συστήματα Dos, Novell, Windows 95, Windows NT και μερικοί, μόνο κλάδοι που εφαρμόζεαι είναι: Επιχειρήσεις ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και μηχανογραφικά κέντρα, Εκπαιδευτήρια (δημόσια - ιδιωτικά), Φροντιστήρια, Σχολές Χορού, Σχολές Οδηγών, Γυμναστ΄ρηια, Κέντρα Αισθητικής, Ταχυμεταφορές (κούριερ) & Κλασικές Μεταφορές, Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις (και Συνδρομές), Συνεργεία, Πωλήσεις Αυτοκινήτων - Moto - Σκαφών, Μεσίτες, Τουριστικά γραφεία, Ιατρεία και Ιατρικά κέντρα.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ