02/02/2022    Ανακάλυψε πως το Pegasus Freelancer Web App σε καλύπτει και στις πωλήσεις ειδών!

Pegasus Freelancer Web App,μία εφαρμογή...απεριόριστες λύσεις!

Η εφαρμογή για παροχή υπηρεσίας που κερδίζει την εμπιστοσύνη των ελεύθερων επαγγελματιών,δίνει τώρα την δυνατότητα στους πελάτες σας να εκδώσουν και παραστατικά πώλησης!

100% προσαρμόσιμη στις αναγκές κάθε πελάτη σας και με έξτρα modules που δίνουν λύσεις και επεκτείνουν τις λειτουργίες της εφαρμογής! 

Pegasus Freelancer Wep App

   

                                                                                   

Προσθέστε στην εφαρμογή τα Web App Modules Αποθήκη και Web App Module Παραστατικά Πελατών και μετέτρεψε το Pegasus Web App Freelancer, σε μία εφαρμογή που καλύπτει πωλήσεις ειδών.

PE.00.116 - Web App Module Παραστατικά Πελάτων: To module Παραστατικά Πελατών επιτρέπει τη Διαχείριση, Έκδοση/Ακύρωση και Εκτύπωση των Παραστατικών καθώς και το μετασχηματισμό παραγγελιών. Η προσθήκη του είναι απαραίτητη για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση της επιχείρησής σας και σας επιτρέπει να έχετε μία συνολική εικόνα της Οικονομικής Καρτέλας του Πελάτη σας.

PE.00.115 - Web App Module Αποθήκη:  Με το module Αποθήκη δημιουργείς και διαχειρίζεσαι τα είδη της αποθήκης σου και έχεις έτσι πλήρη εμπορικό έλεγχο της επιχείρησης σου.Απέκτησε έλεγχο στα είδη προς πώληση καθώς η αποθήκη ενημερώνεται αυτόματα με την έκδοση των Παραστατικών Πελατών.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα: Και μην ξεχνάς πως το Pegasus Freelancer Web App είναι σχεδιασμένο για να το διαχειρίζονται ακόμη και χρήστες που δεν έχουν καμία εξοικείωση με την τεχνολογία. Είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση / παραμετροποίηση γλιτώνοντας χρόνο για το συνεργάτη και υψηλά κόστη τεχνικής υποστήριξης για τον πελάτη. Επιλέον συνδυάζει:

  • Τη χαμηλή τιμή κτήσης του μElite (από 149€ + ΦΠΑ)
  • Την ευελιξία που προσφέρουν οι web based εφαρμογές μας
  • Τη δυνατότητα επέκτασης λειτουργιών με την προσθήκη αντίστοιχων modules
  • Την άμεση έναρξη λειτουργίας,χωρίς καμία καθυστέρηση
  • Την αποστολή των παραστατικών σου στην πλατφόρμα myDATA σε πραγματικό χρόνο
  • Την καταχώρηση απεριόριστων χρηστών και δεδομένων
  • Τις μηδενικές απαιτήσεις σε εξοπλισμό

Προσάρμοσε τώρα την εφαρμογή Pegasus Web App Freelancer,με την προσθήκη των παραπάνω modules, σε ανταγωνιστική τιμή έκπληξη και δώσε στους πελάτες σου ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα!

Επικοινώνησε σήμερα με τον υπεύθυνο πωλητή σου για να ενημερωθείς για τις όλες τις ενεργές προσφορές

Γνωρίστε την Εφαρμογή - Εκφράστε το ενδιαφέρον σας - Δοκιμάστε το Online Demo - Κατεβάστε το pdf Παρουσίασης - Δείτε τη video Παρουσίαση της Εφαρμογής

Έχετε Απορίες;

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing & Πωλήσεων για να λάβετε τη δική σας προσφορά.