21/07/2010    ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - Επένδυση ή Επιβάρυνση??

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η ΤΕΣΑΕ κατανοώντας ότι θέλετε να γνωρίζετε που επενδύετε τα χρήματα σας, προσπαθεί να σας αποδεικνύει διαρκώς ότι το Ετήσιο Συμβόλαιο Τεχνικής Στήριξης δεν είναι άσκοπα χρήματα αλλά μια σημαντική επένδυση για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησή σας.


Τα προνόμια  που σας προσφέρει το Ετήσιο Συμβόλαιο Τεχνικής Στήριξης είναι πολλά:

  1. Νομιμότητα Για την Επιχείρισή

    Ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) του Υπουργείου Οικονομικών αλλάζει κατά διαστήματα. Αν διαθέτετε ενεργή ετήσια σύμβαση η εφαρμογή σας αναβαθμίζεται πάντα σύμφωνα με αυτόν.

  2. 24ωρη υποστήριξη

    Μέσω του λογαριασμού σας στο extranet έχετε τη δυνατότητα υποβολής Παραγγελιών Παραγωγής - Υποστήριξης στο extranet και λήψης άμεσα απαντήσεων σχετικά με απορίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εφαρμογή σας.

  3. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους πιστοποιημένους  τεχνικούς της ΤΕΣΑΕ για ότι αφορά στην εκμάθηση των εφαρμογών, στην εκπαίδευση καιστην αντιμετώπιση προβλημάτων

  4. Με τους μηχανισμούς Κατάθεσης Ικανοποίησης και Διαχείρησης Παραπόνων αξιολογείτε τους τεχνικούς μας και συμμετέχετε στην διαδικασία συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μας 

  5. Μπορείτε να αποκτήσετε σε μειωμένες τιμές όλες τις υπόλοιπες υπήρεσίες της εταιρείας μας

  6. Αυτόματη αναβάθμιση στις καινούργιες εκδόσεις με κόστος μόνο τη διαφορά της τιμής από την παλιά σας εφαρμογή

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

Η ΤΕΣΑΕ θέλοντας να είναι διαρκώς κοντά στους πελάτες της και να ικανοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους πραγματοποιεί μελέτες για τους διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. Με τον τρόπο αυτόν οι πελάτες με Ενεργή Ετήσια Σύμβαση Τεχνικής Στήριξης απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν πληθώρα αναβαθμίσεων που κάνουν την εφαρμογή τους ακόμα πιο πολύτιμη και αναγκαία για την εξέλιξη της επιχείρισής τους.Το πλήθος των αναβαθμίσεων είναι μεγάλο και μπορείτε για κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά να πληροφορηθείτε γι’ αυτές μέσα από το site μας:

 

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ

 

Pegasus ERP

Pegasus HERMESΗ διαδικασία υποστήριξής σας είναι πιστοποιημένη μέσω ISO 9001:2000 κάτι που εξασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρονται.

Επικοινωνήστε με τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας που σας υποστηρίζουν ή μαζί μας για τα οφέλη που αποκομίζετε έχοντας Ενεργό το Ετήσιο Συμβόλαιο Τεχνικής ΣτήριξηςΜε εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839