07/09/2000    Η "ΕΞΠΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ PS.08.01
"ΑΠΟ ΤΗΝ TESAE
Παρουσίαση της "Πήγασος PS0801" στην 14η Infosystem
Την ελληνική ττεχνολογία "Πήγασος PS0801" θα παρουσιάσει η TESAE στην 14η διεθνή έκθεση πληροφορικής "Infosystem", που γίνεται από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την ελληνική απάντηση στην "εισβολή" των πολυεθνικών πληροφορικής, που είναι δοκιμασμένη από εκατοντάδες επιχειρήσεις της χώρας μας. Η εφαρμογή αυτή συμμετέχει στη σειρά προϊόντων PS που έχουν αναπτυχθεί με την "Τεχνολογία Πήγασος".
Στη σειρά προϊόντων PS συμμετέχουν όλα τα προϊόντα τα οποία:
* Ενημερώνουν αυτόματα κα αμφίδρομα τα αρχεία που βρίσκονται στην τοπική μηχανογράφηση, αλλά και στον κόμβο του Διαδικτύου
* Υποστηρίζουν αυτόματα τον κόμβο της εταιρίας στο Διαδίκτυο, ο οποίος είναι: - το εργαλείο παρουσίασης της εταιρίας και των προϊόντων της
- το μέσο προώθησης , πώλησης κα υποστήριξης των προϊόντων
- το σύστημα υποστήριξης πελατών
*Διαθέτουν σύστημα αυτόματης προσέλκυσης και υποστήριξης υποψηφίων πελατών, το οποίο βασίζεται στην αυτόματη, μαζική αλλά όχι μαζικοποιημένη ενημέρωση για κάθε προϊόν με ηλεκρονικό τρόπο που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες επικοινωνίας του ισχυρότερου επικοινωνιακού μέσου που είναι το Internet.
Ο όμιλος ΤΕΣΑΕ, με δική του τεχνογνωσία και αξιλόλογο ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει και αυτούς ακόμη που πιστεύουν ότι η εργασία τους διακρίνεται από αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι πελάτες (4.000 περίπου) του Ομίλου ΤΕΣΑΕ (Αθήνα, Χλόης 26, Ζωγράφου, 15772, τηλ. 74.88.705, 74.88.795) επιλέγουν τον πυρήνα της εφαρμογής ενός προγράμματος που καλύπτει την επιχείρησή τους και προτείνουν τις απατούμενες αλλαγές έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες. Η ΤΕΣΑΕ ιδρύθηκε απο τον Θωμά Ψαρρά, που είναι και ο δημιουργός της τεχνολογίας "Πήγασος".
Οι δραστηριότητες του Ομίλου στο Internet άρχισαν με τη κατασκευή κόμβων, εμπορικών κέντρων, ενώ στο χώρο του Inranet με τη διασύνδεση δικτύων υπολογιστών μέσω Internet. Ο κύριος κόμβος του Ομίλου έχει την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.tesae.com και περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των όσων έγιναν και γίνονται καθημέρινά στον Όμιλο.
Η διεύθυνση http://www.pegasus.net.gr φιλοξενεί τις εφαρμογές πληροφορικής που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία "Πήγασος" και είναι πλήρη δείγματα τα οποία μπορεί να δοκιμάσει κάθε επισκέπτης. Όταν ο επισκέπτης που έχει δοκιμάσει μία συγκεκριμένη εφαρμογή επιθυμεί να γίνει κάτοχός της, τότε παραλαμβάνει από την ΤΕΣΑΕ τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησής της, καθώς επίσης και τη διεύθυνση στο Internet για την άμεση υποστήριξη του μηχανογραφικού του συστήματος."
ΤΟ ΑΡΘΡΟ