14/01/2015    Κατοχύρωση domain name/Παροχή Φιλοξενίας(hosting)-Υπηρεσίες με Άμεσο Κέρδος & Ελάχιστο κόπο με ΤΕΣΑΕ

Κάθε Συνεργασία κρίνεται ως πετυχημένη στη περίπτωση που αποφέρει Αμοιβαίο Όφελος στα Μέλη της. Με γνώμονα τα παραπάνω, η ΤΕΣΑΕ σας προσκαλεί να εκμεταλλευτείτε όλο το Προϊοντικό Μενού που παρέχει ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση από τη συνεργασία μας.

Στο www.tesae.gr μπορείτε να κατοχυρώσετε οποιοδήποτε Domain name επιθυμείτε ή να αγοράσετε το πακέτο Φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές εξασφαλίζοντας μία ακόμη Υπηρεσία που μπορείτε να παρέχετε στο Πελατολόγιό σας.

Δείτε τα Domain Names που μπορείτε να κατοχυρώσετε !

Αξιολογήστε τα Πακέτα Φιλοξενίας και εντοπίστε αυτό που σας ταιριάζει!  

Δημιουργήστε τα δικά σας πακέτα Φιλοξενίας μέσα από το δικό σας ISP και αναπτύξτε άλλη μία Επιχειρηματική Δραστηριότητα.  

Εκμεταλλευτείτε το Χαρτοφυλάκιο Pegasus και κάντε Επαναλαμβανόμενη Πώληση - σε κάθε Πελάτη με Μηχανογράφηση Pegasus κατοχυρώστε το domain name του και δώστε του χώρο (hosting) για τα Εταιρικά emails! Σε κάθε Εταιρία που έχει σε εσάς το domain /hosting προτείνετε Μηχανογράφηση ή Site ! 

Ακόμα και αν η Διαχείριση Domain ή Χώρου Φιλοξενίας (hosting) είναι κάτι νέο για εσάς, η ΤΕΣΑΕ κάνει τη Διαχείριση πιο Απλή και Προσιτή μέσα από το ανανεωμένο Σύστημα Phaethon! Το extranet για τα μέλη της Κοινότητας Pegasus. 

Παρακολουθήστε τις Video Παρουσιάσεις & Δημιουργήστε Νέες Ευκαιρίες Πώλησης 

Καταχώρηση & Διαχείριση Διαδικτυακών Ονομάτων (Domain Names)

Καταχώρηση & Διαχείριση Διαδικτυακών Χώρων  (Hosting)