08/06/2016    Απογειώστε τις Πωλήσεις Προϊόντων & Υπηρεσιών με το module Pegasus Mass Email!Αξιοποιήστε το!

Απογειώστε τα Συστήματα Μηχανογράφησης των Πελατών σας με το module Pegasus Mass Email! Αξιοποιήστε το!

Ενισχύστε τα έσοδα της Επιχείρησης στοχεύοντας σε ευρύτερο Πελατολόγιο!

Δημιουργήστε Νέες Προϋποθέσεις για περισσότερες Πωλήσεις!

Εδραιώστε την επικοινωνία σας με ακόμα περισσότερους Υποψήφιους Πελάτες!

Γιατί e-Mail Marketing;

Μην περιμένετε απλά το Πελάτη να περάσει τη πόρτα της Επιχείρησης ή του Καταστήματός σας και να σας κοινοποιήσει την ανάγκη του! "Επισκεφθείτε" τον στο δικό του χώρο Συχνότερα, Αμεσότερα και με Συμφέρουσες Προτάσεις!  

Χωρίς περιττά κόστη, Ανώδυνα, τη χρονική στιγμή που θα το επιλέξετε και με τα χαρακτηριστικά της δικής σας Επιχείρησης! 

Γιατί να επιλέξετε το Pegasus module Μαζική Αποστολή e-mail; 

Υπάρχουν στην αγορά πάρα πολλές λύσεις Μαζικής Αποστολής που θα διεκπεραιώσουν απλώς αυτό που δηλώνουν. Θα αποστείλουν σε πολλούς παραλήπτες ένα email. Και μετά; Τί;   

Η ΤΕΣΑΕ έρχεται με το Web Module να ενώσει τις δύο φάσεις της Αποστολής - Παραλαβής ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η σύλληψη και η παραγωγή του module βασίζεται στη λογική του ότι ο Αποστολέας πρέπει να γνωρίζει την αντίδραση του Παραλήπτη ώστε να αξιολογήσει τη προσπάθεια πώλησης. Το module δίνει τις απαντήσεις που αναζητάς:

 • 'Ελαβε ο Παραλήπτης το email;
 • Εάν όχι γιατί; Λάθος email; Άρα να επιδιώξω να βρω το σωστό
 • Εφόσον το έλαβε, το άνοιξε ή απλά το διέγραψε;
 • Διάβασε το email;
 • Άνοιξε τους υπερσυνδέσμους που έχω ενσωματώσει πχ για να επισκεφτεί το site μου; 
 • Είδε το υλικό που έχω συμπεριλάβει πχ Video Παρουσίαση του Προϊόντος;
 • Πόσοι συνολικά διάβασαν το email από αυτούς που το παρέλαβαν;
 • Τί ποσοστό αλληλεπίδρασε με το περιεχόμενό του;
 • Όρισα σωστά το κοινό στο οποίο θα απευθύνω το email μου ώστε να έχω αποτέλεσμα; 

Τι προσφέρει το Module Μαζική Αποστολή email;

Η ΤΕΣΑΕ με το Hermes module Μαζική Αποστολή e-mails έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνουν οι υπάρχουσες λύσεις. Αποτελεί την επιτομή στη μαζική επικοινωνία καθώς συνδυάζει τις δυνατότητες μίας Web Εφαρμογής με το γνωστό σε όλους CRM  (Customer Relations Management).  Η διαφοροποίησή του από άλλες απλές εκδοχές έγκειται στα εξής:

 • Καταγραφή, Καταμέτρηση και Αξιολόγηση του Αποτελέσματος

Ποιος έκανε unsubscribe/Ποιος πάτησε link. Τα στατιστικά κάθε αποστολής είναι προσβάσιμα σε κάθε Χρήστη ώστε να καθορίζεται η επιτυχία της καμπάνιας και εάν απαιτείται να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις. Το Τμήμα Πωλήσεων είναι σε θέση να αξιολογήσει την αντίδραση κάθε υποψήφιου και να προβεί στις επόμενες κινήσεις πχ Τηλεφωνική Προσέγγιση εφόσον κάποιος έχει πατήσει link ή εκδήλωσε ενδιαφέρον. Το ERP αναβαθμίζεται σε ένα πραγματικό εργαλείο Νέων Πωλήσεων!

 • Προσδιορισμός του Υποψήφιου Πελατολογίου με κάθε δυνατή παράμετρο π.χ. Κατηγορία, Επιχειρηματικός Κλάδος, Ιδιοκτήτες Serial Numbers κ.ο.κ.

Ο πιο εύκολος τρόπος ώστε να επιλέξετε το εύρος του Υποψήφιου Πελατολογίου που θα απευθύνεται το email σας.  Επιλέξτε Κατηγορία Marketing πχ Υποψήφιοι Πελάτες Λιανικής ή διαφορετικά ένα συγκεκριμένο Επαγγελματικό Κλάδο πχ Εστιατόρια. Αξιοποιήστε ακόμα τη λογική των επαναλαμβανόμενων πωλήσεων σε υφιστάμενους πελάτες αφού μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα βάσει των Serial Numbers πχ ειδική προσφορά για format στους πελάτες που έχουν αγοράσουν pc από εσάς! Κάθε συνδυασμός, εγγυάται και μία ευκαιρία για νέα πώληση!

Κάθε κλικ του αναγνώστη του email σας καταγράφεται και επιστρέφει σε εσάς ως πληροφορία!

To Hermes module Μαζική Αποστολή e-mails μπορεί να προστεθεί ΑΜΕΣΑ σε κάθε Web App Τεχνολογίας Pegasus.

Παρακολουθήστε τη Video Παρουσίαση

Κάθε Ιδιοκτήτης Pegasus ERP μπορεί να εκμεταλλευτεί τα Οφέλη του module με ελάχιστο κόστος, αποκτώντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση στο Web  αλλά και remote πρόσβαση στα δεδομένα του μέσα από τις Web App Pegasus.

Ενημερωθείτε ΤΩΡΑ για τις Λύσεις που μπορείτε να προσφέρετε