01/10/2014    Νέες Δυνατότητες Μηχανογράφησης με Pegasus Globality! e-Shop, ERP & αμφίδρομη επικοινωνία σε 1 λύση!

Η έννοια του e-Shop έχει πλέον δεθεί άρρηκτα με την Εμπορική Επιχείρηση. Κάθε μικρή ή μεγάλη Επιχείρηση, σε όποιο κλάδο και αν ανήκει από την Ένδυση - Υπόδηση μέχρι τη Πληροφορική, στρέφεται στο Web και στις απεριόριστες δυνατότητες που αυτό προσφέρει! 

Η ΤΕΣΑΕ αναγνωρίζοντας τη τάση που πλέον έχει γίνει ρεύμα, προτείνει το Pegasus Globality Experience

Μια ΕΝΙΑΙΑ - ΑΡΤΙΑ - ΑΚΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Λύση που αποτελείται: 

οι οποίες ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ, οι δύο βάσεις δηλαδή συγχρονίζουν ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ορίζουμε με αποτέλεσμα να μην απαιτείται η επέμβαση κάποιου χρήστη για την ενημέρωση του site και αντίστροφα! 

Η δυνατότητα αυτή μας επιτρέπει να κερδίσουμε πολύτιμο χρόνο, αυτοματοποιώντας βασικές διαδικασίες. Αναλυτικότερα:

  • Αποθήκη: Ενημέρωση νέων ειδών από αρχεία των προμηθευτών μας, προβολή της πραγματικής διαθεσιμότητας των προϊόντων μας στο διαδίκτυο, παρακολούθηση αποθεμάτων και στατιστικών για τη καλύτερη προώθησή τους. 

Παράδειγμα:Με το module Τιμοκατάλογοι (προστιθέμενο module στο Pegasus ERP Start Up) μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτόματο import ή ενημέρωση των Ειδών της Αποθήκης σας απο τα xml των Προμηθευτών σας και στη συνέχεια να ενημερωθούν με τα νέα δεδομένα και όλα τα Προϊόντα που έχετε στο site σας!

  • Πελάτες: Καταχώρηση νέων πελατών από το Site απευθείας στο ERP, προβολή ιστορικού παραγγελιών  & οικονομικής καρτέλας του πελάτη με εκτύπωση παραστατικών απευθείας από τον χρήστη του web. Επίσης, η προβολή των οικονομικών στοιχείων του πελάτη στο web αποτελεί βασικό πλεονέκτημα (Πολιτική εκπτώσεων καθορισμένη από το ERP, Στόχοι, Τζίρος, Πιστωτικό Όριο). Με login ο κάθε Πελάτης μπορεί να βλέπει τιμές βάσει συγκεκριμένου Τιμοκαταλόγου  (B2B-B2C) όπως ακριβώς έχετε ορίσει στο ERP σας.

Παράδειγμα: Με το module Παραστατικά Πελατών (προστιθέμενο module στο Web App) ο πελάτης σας μπορεί να έχει πρόσβαση σε οτιδήποτε τον αφορά μέσα από το e-Shop σας πχ στην Οικονομική του καρτέλα, να τυπώνει τα Παραστατικά του κτλ. Με το module Serial Number (προστιθέμενο module) παρακολουθεί τα Serial Number που έχει υπό τη κατοχή του, τις εγγυήσεις τους κτλ.  

  • Παραγγελίες: Αυτόματη καταχώρηση των on-line παραγγελιών στο ERP, μετασχηματισμός τους σε παραστατικά πωλήσεων  με ταυτόχρονη παρακολούθηση της προτεραιότητάς τους. Ο χρήστης Web ενημερώνεται συνεχώς για τη πορεία της παραγγελίας του μέσω sms/email έως και τη Τιμολόγηση.  

Παράδειγμα: Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές δυνατότητες του module Gift Cards/ Δωροεπιταγές (προστιθέμενο module στο Web App) - Επιλέξτε τη ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ του e-Shop σας από τις κοινές λύσεις ! Οι πελάτες σας μπορούν να συγκεντρώνουν Πόντους και να εξαργυρώνουν Δωροεπιταγές ή να αγοράζουν μία Επιταγή χωρίς να επιλέγουν είδη! Σκεφτείτε ακόμα πιο Δημιουργικά - Να εκδίδεται αυτόματα μία Δωροεπιταγή x αξίας για την επόμενη αγορά τους ως επιβράβευση!

Δείτε ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ για όλους τους Κλάδους

Πείτε μας το project σας και το Εμπορικό Τμήμα της ΤΕΣΑΕ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!


Εγγραφή χρήστη στο site αυτόματη ενημέρωση του Pegasus ERP

Καταχώρηση Είδους στo Pegasus ERP & αυτόματη εμφάνιση στο e-Shop σας!Καταχώρηση παραγγελίας στο site αυτόματη ενημέρωση του Pegasus ERP


Καταχώρηση Τρόπων Είσπραξης και Μεταφοράς στο Pegasus ERP και ενημέρωση του site

 Διαφοροποιήστε την πρότασή σας από τις κοινές Λύσεις της αγοράς - Pegasus Globality σημαίνει ακόμα περισσότερα :

Δώστε στον πελάτη σας τη δυνατότητα να κινείτε με ευελιξία  με συνεχή πρόσβαση στα δεδομένα του (Παραστατικά – Καρτέλες Πελατών – Αποθήκη κτλ )  μέσω ενός Browser!

Όπου και αν βρίσκεστε η Επιχείρησή σας είνα ένα κλικ μακριά!

 

Με εκτίμηση,
Τμήμα Marketing & Πωλήσεων
Υποστήριξη Τυποποιημένης Προσέγγισης
Τηλ: 210 7489588-9
Fax: 210 7700839
Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθείστε μας στο twitter

Επισκεφτείτε μας στο YouTube