29/06/2000    Παρουσίαση της ΤΕΣΑΕ στο "CHIP"
Παρουσίαση της ΤΕΣΑΕ στο "CHIP":
"CHIP MARKET
Παρουσίαση εταιρείας
Προγράμματα πληροφορικής από την "ΤΕΣΑΕ"

Ανοδική πορεία παρουσιάζει ο όμιλος ΤΕΣΑΕ (Τεχνική Εταιρεία Σχεδίασης Ανάπτυξης Εφαρμογών) από το 1984 έως σήμερα στη σχεδίαση και ανάπτυξη εργαλείων παραγωγής software. Στόχος της ΤΕΣΑΕ είναι να συμβάλει καθοριστικά στο να γίνει η πληροφορική χρήσιμο εργαλείο της τεχνολογίας "Πήγασος".
Η ΤΕΣΑΕ με εργαλεία παραγωγής δικής της τεχνολογίας και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτει μηχανογραφικά και αυτούς ακόμη, που πιστεύουν, ότι η εργασία τους διακρίνεται από αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι ειδικοί του ομίλου ΤΕΣΑΕ πιστεύουν, ότι η μοναδικότητα των αναγκών του κάθε πελάτη, πρέπει να αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερης τεχνικής μελέτης.
Οι πελάτες της ΤΕΣΑΕ επιλέγουν τον πυρήνα εφαρμογής ενός προγράμματος, που καλύπτει την επιχείρησή τους και προτείνουν τις απαιτούμενες αλλαγές, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ιδιαιτερότητες.
Μερικούς από τους τομείς της αγοράς που καλύπτει η τεχνολογία Πήγασος και λειτουργούν στα γνωστά λειτουργικά συστήματα DOS, Novell, Windows 95 και Windows NT είναι: επιχειρήσεις ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής και μηχανογραφικά κέντρα, εκπαιδευτήρια (δημόσια-ιδιωτικά), φροντιστήρια, σχολές χορού και σχολές οδηγών, γυμναστήρια κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις ταχυμεταφορών & κλασικών μεταφορών, σύλλογοι, σωματεία, ενώσεις (και συνδρομές), συνεργεία, πωλήσεις αυτοκινήτων-moto-σκαφών, μεσίτες και επιχειρήσεις brokering, τουριστικά γραφεία, ιατρεία και ιατρικά κέντρα.
Επίσης, τα προγράμματα "Πήγασος" έχουν εφαρμογές σε διαχείριση επαφών και πωλήσεων. Ολοκληρωμένο πακέτο προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης Γενική Λογιστική ή Έσοδα/Έξοδα, Μισθοδοσία, Εμπορικό κύκλωμα (Εμπορική διαχείριση, γενική Λογιστική & Μισθοδοσία).
Η διεύθυνση www.tesae.com/sales/demo.htm στο Internet φιλοξενεί τις εφαρμογές πληροφορικής, που έχουν αναπτυχθεί με την τεχνολογία "Πήγασος" και είναι πλήρη δείγματα, τα οποία μπορεί να δοκιμάσει κάθε επισκέπτης. Όταν ο επισκέπτης που έχει δοκιμάσει μαι συγκεκριμένη εφαρμογή και επιθυμεί να γίνει κάτοχός της, τότε παραλαμβάνει από την ΤΕΣΑΕ τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησής της, κάθώς και τη διεύθυνση στο Internet για την άμεση υποστήριξη του μηχανογραφικού συστήματος.
info: TESAE group,
τηλ.: 74 89 589
ΤΟ ΑΡΘΡΟ