25/08/2021    Το τελευταίο τρίμηνο του έτους πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, πολλά πράγματα πρόκειται να συμβούν!

Τι να περιμένετε για το τελευταίο τρίμηνο του έτους;

Κάθε τέλος του έτους, οι επιχειρήσεις τρέχουν να προλάβουν διάφορες προθεσμίες, αλλά παράλληλα είναι και η ιδανική επιλογή για εσωτερικές αλλαγές στην επιχείρηση (π.χ. αλλαγή μορφής / σύστασης, μεταβίβαση επιχείρησης κ.α.).
Πως σχετίζετε αυτό με εσάς; Μετατρέπετε όλα τα παραπάνω σε πολύ απλές διαδικασίες, χωρίς οι πελάτες σας να χάνουν χρόνο, χρήμα και κυρίως διασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσουν ΟΛΑ τα δεδομένα της επιχείρησής τους. 

Τι πρέπει να περιμένετε για το τελευταίο τρίμηνο του έτους;
Εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ, myDATA: Προετοιμάζετε κάθε πελάτη σας να εκδίδει τα παραστατικά του ηλεκτρονικά και κατ' επέκταση να μπορεί να τα διαβιβάσει με ένα κλικ στο myDATA, όπως ορίζει η νέα νομοθεσία.

Αιτήματα για απογραφή: Ένα μεγάλο μέρος των πελατών σας πρέπει να ετοιμάσει και να παραδώσει την απογραφή με ημερομηνία μέχρι 31/12/2021. Η διαδικασία της απογραφής μπορεί να γίνει αυτόματα μέσα από το Pegasus ERP.

Αλλαγές της νομικής μορφής των επιχειρήσεων: Φροντίζετε να διατηρείτε χαμηλό το κόστος για πελάτες σας που αλλάζουν ΑΦΜ ή μεταβιβάζουν την επιχείρησή τους σε νέο ιδιοκτήτη, παρέχοντάς τους την ίδια εφαρμογή πληρώνοντας μόνο το κόστος του συμβολαίου.

Ευκαιρίες πώλησης / Εύρεση νέων πελατών: Προσεγγίζετε νέους πελάτες με λύσεις σε προσιτές τιμές και εκμεταλλευόμενοι τόσο τις τρέχουσες προσφορές για τα προγράμματα Pegasus ανά περίοδο, όσο και την εποχικότητα για κάθε κλάδο (π.χ. προετοιμασία ελαιοτριβείων από Σεπτέμβριο). 

Θέλετε να προσεγγίσετε κάθε κλάδο ξεχωριστά;
Δείτε τις σελίδες τελικού πελάτη για κάθε πρόγραμμα:

On premise
Web Based Εφαρμογές

-

Δείτε αναλυτικές μελέτες με όλα τα βήματα για κάθε τεχνικό θέμα σχετικά με τοπικές ή cloud εφαρμογές.
Πάρτε μια εικόνα από τις λειτουργίες των προγραμμάτων μέσα από τα εκπαιδευτικά βίντεο για κάθε εφαρμογή!

Έχετε απορίες;

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing & Πωλήσεων για να λάβετε τη δική σας προσφορά.